Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
KMPlayer

16216

4.7

SmartFTP

1345

4.6

AnyDVD

2181

4.4

Opera 23

49182

4.5

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Premiere Pro CS4 letöltés
Kategória:VideoVideo szerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
3.0 (1 szavazat)
Letöltés:6189 alkalommal
Méret:1B
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-06

Leírás:

Széles körű hardvertámogatásának köszönhetően az Adobe Premiere Pro CS4 a legjobban adaptált, nem-lineáris videoszerkesztő szoftver. A hardveralapú, valós idejű előnézeti képnek köszönhetően azonnali visszacsatolást ad a munka eredményéről.

Szerkeszthetünk többcsatornás realtime rendszeren SD vagy HD anyagot, kimenetünk pedig lehet DVD, Blu-ray lemez, videoszalag vagy akár internet, az Adobe Premiere Pro mindenképpen a legjobb ár-teljesítmény mutatójú megoldás számunkra.

A Premiere Pro CS4 újdonságai:

OnLocation integráció

Kazettamentes kamerák kezelése

Metainformációk kezelése a teljes munkafolyamat során

Szövegalapú keresés és szerkesztés

Hatékonyabb vágási lehetőségek

Háttérben futtatható leszámítás

Továbbfejlesztett integráció a többi programmal

Közösségi források

Blu-ray kimenet

Gyorsabb, szabályozható SWF mentési lehetőség


Az Adobe Premiere Pro CS4 videoszerkesztő szoftvert most már együtt kapjuk az Adobe Encore CS4 programmal. Fontos újdonság Macintosh felhasználók számára, hogy a videós termékek, az Adobe OnLocation CS4 és Ultra CS4 kivételével, elérhetőek a legújabb Intel Macintosh rendszerekre. (Az Adobe After Effects CS4 Professional elérhető PowerPC és Intel Macintosh rendszerekre is.)

Kinek ajánljuk?

A szakmában manapság szabványként elfogadott Adobe Premiere Pro szoftvert minden professzionális film- és videoszerkesztéssel foglalkozó szakember, cég, stúdió figyelmébe ajánljuk; akik így profi eszközökkel, gyorsan, kompatibilitási gondok nélkül a nemzetközi normáknak megfelelve – stúdióminőséget tudnak előállítani. A Premiere Pro CS4 - az Encore CS4, OnLocation CS4 és a Device Central segédprogramoknak köszönhetően - komplett videós megoldást nyújt minden videó és filmstúdió számára a felvételtől egészen a DVD vagy Blu-ray lemez elkészítéséig.


Premiere Pro CS4 képek

Premiere Pro CS4
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés