Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Premiere Pro CS4 letöltés
Kategória:VideoVideo szerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
3.0 (1 szavazat)
Letöltés:6653 alkalommal
Méret:1B
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-06

Leírás:

Széles körű hardvertámogatásának köszönhetően az Adobe Premiere Pro CS4 a legjobban adaptált, nem-lineáris videoszerkesztő szoftver. A hardveralapú, valós idejű előnézeti képnek köszönhetően azonnali visszacsatolást ad a munka eredményéről.

Szerkeszthetünk többcsatornás realtime rendszeren SD vagy HD anyagot, kimenetünk pedig lehet DVD, Blu-ray lemez, videoszalag vagy akár internet, az Adobe Premiere Pro mindenképpen a legjobb ár-teljesítmény mutatójú megoldás számunkra.

A Premiere Pro CS4 újdonságai:

OnLocation integráció

Kazettamentes kamerák kezelése

Metainformációk kezelése a teljes munkafolyamat során

Szövegalapú keresés és szerkesztés

Hatékonyabb vágási lehetőségek

Háttérben futtatható leszámítás

Továbbfejlesztett integráció a többi programmal

Közösségi források

Blu-ray kimenet

Gyorsabb, szabályozható SWF mentési lehetőség


Az Adobe Premiere Pro CS4 videoszerkesztő szoftvert most már együtt kapjuk az Adobe Encore CS4 programmal. Fontos újdonság Macintosh felhasználók számára, hogy a videós termékek, az Adobe OnLocation CS4 és Ultra CS4 kivételével, elérhetőek a legújabb Intel Macintosh rendszerekre. (Az Adobe After Effects CS4 Professional elérhető PowerPC és Intel Macintosh rendszerekre is.)

Kinek ajánljuk?

A szakmában manapság szabványként elfogadott Adobe Premiere Pro szoftvert minden professzionális film- és videoszerkesztéssel foglalkozó szakember, cég, stúdió figyelmébe ajánljuk; akik így profi eszközökkel, gyorsan, kompatibilitási gondok nélkül a nemzetközi normáknak megfelelve – stúdióminőséget tudnak előállítani. A Premiere Pro CS4 - az Encore CS4, OnLocation CS4 és a Device Central segédprogramoknak köszönhetően - komplett videós megoldást nyújt minden videó és filmstúdió számára a felvételtől egészen a DVD vagy Blu-ray lemez elkészítéséig.


Premiere Pro CS4 képek

Premiere Pro CS4
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés