Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
Opera 48

57709

4.5

DivX

67418

4.1

SeaMonkey

3775

4.7

PeaZip

2197

4.9

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Premiere Pro CC letöltés
Kategória:VideoVideo szerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.3 (3 szavazat)
Letöltés:9614 alkalommal
Méret:755MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2015-12-07

Leírás:

Széles körű hardvertámogatásának köszönhetően az Adobe Premiere Pro CC a legjobban adaptált, nem-lineáris videoszerkesztő szoftver. A hardveralapú, valós idejű előnézeti képnek köszönhetően azonnali visszacsatolást ad a munka eredményéről.

Szerkeszthetünk többcsatornás realtime rendszeren SD vagy HD anyagot, kimenetünk pedig lehet DVD, Blu-ray lemez, videoszalag vagy akár internet, az Adobe Premiere Pro mindenképpen a legjobb ár-teljesítmény mutatójú megoldás számunkra.

A Premiere Pro CC újdonságai:

OnLocation integráció

Kazettamentes kamerák kezelése

Metainformációk kezelése a teljes munkafolyamat során

Szövegalapú keresés és szerkesztés

Hatékonyabb vágási lehetőségek

Háttérben futtatható leszámítás

Továbbfejlesztett integráció a többi programmal

Közösségi források

Blu-ray kimenet

Gyorsabb, szabályozható SWF mentési lehetőség


Az Adobe Premiere Pro CC videoszerkesztő szoftvert most már együtt kapjuk az Adobe Encore programmal. Fontos újdonság Macintosh felhasználók számára, hogy a videós termékek, az Adobe OnLocation és Ultra kivételével, elérhetőek a legújabb Intel Macintosh rendszerekre. (Az Adobe After Effects CC Professional elérhető PowerPC és Intel Macintosh rendszerekre is.)

Kinek ajánljuk?

A szakmában manapság szabványként elfogadott Adobe Premiere Pro szoftvert minden professzionális film- és videoszerkesztéssel foglalkozó szakember, cég, stúdió figyelmébe ajánljuk; akik így profi eszközökkel, gyorsan, kompatibilitási gondok nélkül a nemzetközi normáknak megfelelve – stúdióminőséget tudnak előállítani. A Premiere Pro CC - az Encore, OnLocation és a Device Central segédprogramoknak köszönhetően - komplett videós megoldást nyújt minden videó és filmstúdió számára a felvételtől egészen a DVD vagy Blu-ray lemez elkészítéséig.


Premiere Pro CC képek

Premiere Pro CC
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés