Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
After Effects CC letöltés
Kategória:VideoVideo szerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.8 (8 szavazat)
Letöltés:6663 alkalommal
Méret:846MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2018-04-07

Leírás:

Az Adobe After Effects CC egy olyan speciális videoszerkesztő szoftver, amelyet film-, videó- és multimédia-anyagok vizuális utómunkálataiban, különböző grafikai, vizuális hatások, speciális effektusok elkészítésében használhatunk. Képzeljük el, mintha az Adobe Photoshop funkcióit terjesztenénk ki egy idő egyenes mentén, és ezáltal az összes megadható paraméter animálására képes lenne. A szoftver a 2D-s és 3D-s környezetben is megállja a helyét, és egyedülálló módon illeszkedik más Adobe termékekhez (Adobe Premiere Pro, Adobe Encore DVD, Adobe Audition, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator).

Az After Effects CC újdonságai:

Kreatív homályosítás

Photoshop 3D rétegek

Rajzfilm videó effektus

Munkafolyamat mobiltartalomhoz

Beágyazott kompozíciókezelés

Kereshető idősávok és projektek

XMP metainformáció

Mocha

Kezelői felület a 3D-s kompozitáláshoz

Flash exportálási lehetőség

További kisebb újítások


Megnövekedett teljesítmény - Az After Effects CC mostantól támogatja a több processzoros, többmagos rendszereket, így sokkal gyorsabb a renderelés és az előnézeti kép megtekintése. Ezen felül támogatja a legújabb OpenGL kompatibilis videokártyákat, amelyek tovább gyorsítják a munkafolyamatot.


Integrált fejlett vektorszerkesztési műveletek - Az Adobe Illustrator CC technológiára alapozva az Adobe After Effects CC integrált vektoros funkciókat tartalmaz, különböző vektoros formák elkészítéséhez, animálásához, valamint ezek renderminőségén is sokat finomítottak, a szebb megjelenés érdekében.


Puppet tool - Az úgynevezett báb-eszköz segítségével, rendkívül kevés idő alatt vagyunk képesek fotórealisztikus animációkat készíteni 2D-s grafikákból. Mintha egy bábot mozgatnánk - amelyeken megfelelő rögzítési pontokat definiálunk - tudjuk a grafikánkat életre kelteni.


After Effects CC képek

After Effects CC
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés