Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Adobe

2017.009.20058

Acrobat Pro DC letöltés
Kategória:Irodai szoftverekPDF kezelők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.4 (12 szavazat)
Letöltés:7787 alkalommal
Méret:326MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2017-09-09

Leírás:

Az Adobe Acrobat Pro DC szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakembereknek, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokumentumokkal dolgozni. Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldésére, azok átolvasására és korrektúrázására. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne.

Microsoft Office, Internet Explorer, Microsoft Vision és AutoCAD programokból hozhat létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával és a nagy formátumú rajzok támogatásával. Az Adobe Acrobat segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka, a szoros határidők betartása és a precíz nyomdai előkészítés. Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testreszabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba.

A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható. A PDF állományok a tartalom védelme szempontjából hozzáférési jogosultságokkal láthatók el. Az Adobe Acrobat-tal a Microsoft Outlook-ban írt és kapott e-mail-eket is PDF-fé alakíthatja a csatolt állományokkal együtt (néhány kivételtől eltekintve).

Az Acrobat Pro DC segítségével könnyedén készíthet elektronikus űrlapokat, melyeket felrakhat internetre vagy elküldheti az ügyfeleinek, és így rengeteg papírmunkát takaríthat meg.


Acrobat Pro DC képek

Acrobat Pro DC
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés