Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
FileMaker Pro 16 letöltés
Kategória:Irodai szoftverekEgyéb szoftverek
Gyártó:FileMaker
Értékelés:
4.7 (10 szavazat)
Letöltés:2031 alkalommal
Méret:221MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2017-10-11

Leírás:

A FileMaker Pro 16 a világ elsőszámú adatbázis-kezelő szoftvere, amelynek segítségével digitális állományaink, aktuális projektjeink és ügyfeleink menedzselése gyerekjátékká válik. A több milliós felhasználói bázissal büszkélkedő program érdemeit számos szakember és díj dicséri. Az alkalmazás kezelőfelülete rendkívül egyszerű és jól alakítható (megismerése a kezdő felhasználók számára sem nehéz), ugyanakkor a szoftver a lehető legprecízebb munkát végzi.

Mire is képes a FileMaker Pro 16? A digitális állományok létrehozása, kezelése, módosítása és tárolása körül mindig rengeteg a probléma, főleg akkor, ha egyszerre több felhasználó dolgozik egy kicsinek éppen nem mondható adathalmazzal. A szoftvernek köszönhetően ugyanis rendet teremthetünk átláthatatlan adatdzsungelünkben: a fájl- és szövegkeresés gyerekjátékká válik, a dokumentumokhoz egyetlen kattintással hozzáférhetünk, s így könnyen módosíthatjuk őket. A szoftver ezeken túl számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek nagyban megkönnyítik az összehangolt munkát.

A FileMaker Pro 16 főbb funkciói:

Egyszerű konfigurálás, kezelőfelület és használat

Fájlkonvertálás egyetlen kattintással

Gyors és hatékony munka

Információk megosztása

Több mint 30 előre elkészített adatsablon

Szkriptelési lehetőség

Biztonsági beállítások


Az adatbáziskezelő újdonságai:

Most már a riportjait látványos grafikonokkal egészítheti ki. 5 különböző grafikun séma megjelenítése közül lehet választani: sordiagram, oszlop grafikon, terület grafikon, vonal diagram és tortadiagram. Az Instant Web Publishing funkcióval pedig az internetre is fel lehet tölteni grafikonjait

Csoportosítsa és rendezze az információkat a Táblázat nézetben is, ezáltal még professzionálisabb külsőt biztosítva jelentéseinek. Könnyen lehet módosítani a riportokat például adatokat hozzáadni, sorba rendezni vagy akár mezőket és rekordokat elrejteni.

Tovább lett fejlesztve a Tervezőnézet-Riport asszisztens funkció, melynek segítségével még könnyebb lesz stílusos riportokat készíteni.

Visszatérő Importálás. Az új funkció segítségével Excel, CSV vagy TAB fileokból tudunk ezentúl importálni az adatbázisunkba, visszatérő rendszerességgel. Az adatbázis minden egyes megnyitásakor frissíti az adatokat a FileMaker-ben. De egy gombnyomásra frissíthetjük ha változtattunk a forrás file-ban (pl.: az Excel táblázatban átírtunk egy telefonszámot).

Gyors keresés. Mintha csak egy böngészőben lenne. Írjon be egy szót vagy kifejezést a keresőbe, amit keresni szeretne, böngésző (browse) nézetben. A Gyors Kereső funkciót be állíthatja, hogy csak bizonyos oldalakon keressen.

Új Inspector ablak, melynek segítségével még könnyebb adatbázisokat készíteni.

Számla készítő megoldás, mellyel cégre szabható, nyomtatható számla formulát készíthet. A kibocsátott számlákat pedig rendszerezve nyilvántarthatja.

Szöveg kiemelése is lehetővé vált az új verzióban. Egyszerűen válassza ki a kívánt adatot (szöveget, számot), majd kattintson a szövegkiemelése gombra

A tervező nézeteket (layout-okat) most már mappákba is lehet rendezni, ezáltal is könnyítve az áttekinthetőséget.

A Portál Szűrés (Portal Filtering) funkció még szofisztikáltabb lett. Bonyolult adatbázis kapcsolatok kiépítése nélkül is lehet már extrémebb adat lekérdezéseket pár kattintással létrehozni.

További biztonsági funkciókkal lett kibővítve a szoftver. Bizonyos táblázatokat vagy scripteket is külön kóddal lehet védeni. Sőt akár azt is be lehet állítani, hogy a FileMaker korábbi verziójával ne lehessen megnyitni az adatbázist.


Támogatott fájlformátumok:

PDF

Microsoft Excel (.xlsx is)

BASIC

vesszőkkel és/vagy tabokkal tagolt szövegfájlok (pl.: .csv)

DBASE III vagy IV

DIF

HTML

Lotus 1, 2 vagy 3

Merge fájlok

SYLK

XML


FileMaker Pro 16 képek

FileMaker Pro 16FileMaker Pro 16FileMaker Pro 16FileMaker Pro 16FileMaker Pro 16
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés