Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Director 11.5 letöltés
Kategória:Irodai szoftverekEgyéb szoftverek
Gyártó:Adobe
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:1180 alkalommal
Méret:92MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-05

Leírás:

Az Adobe Director termékvonal az iparág vezető multimédia szoftverévé nőtte ki magát az első verzió megjelenése óta. Az új audiomotort, a nagyfelbontású (HD) videót és a fejlett 3D szolgáltatásokat támogató Adobe Director 11.5 gazdag és rugalmas platformot biztosít az online és az asztali számítógépeken használt alkalmazások készítéséhez.

A Director 11.5 újdonságai közé tartozik az új audiomotor, amellyel a fejlesztők 5.1 surround hangot, a valós idejű keverés használatával pedig hanghatásokat készíthetnek, valamint a szoftver támogatja a H.264 formátumot és az RTMP-alapú adatfolyamokat. A felhasználók emellett létrehozhatnak és importálhatnak 3D anyagokat a Google SketchUp és a SketchUp 3D Importer programokkal. Az NVIDIA PhysX motorra épülő fejlett fizikai képességek segítségével továbbá a fejlesztők olyan játékokat és szimulációkat készíthetnek, amelyek valódi gravitációt és más hasonló hatásokat modelleznek.

A Director 11.5 továbbra is támogatja a JavaScript és a Lingo nyelvet, továbbá egyéb funkciókat is kínál a jobb programozási teljesítmény, a könnyen használható felhasználói felület és a külső fejlesztők kiegészítőinek segítségével, amelyek egy bővíthető multimédia-készítő környezetet hoznak létre.


Director 11.5 képek

Director 11.5
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés