Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Authorware 7.0 letöltés
Kategória:Irodai szoftverekEgyéb szoftverek
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.5 (2 szavazat)
Letöltés:1152 alkalommal
Méret:51,4MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-05

Leírás:

A Macromedia Authorware 7.0 egy olyan vizuális felülettel rendelkező multimédiás oktatóanyag-készítő szoftver, amelynek segítségével látványos e-learning alkalmazásokat hozhatunk létre. Az Authorware programmal szoftverfejlesztők, képzési tanácsadók vagy egy adott témakör szakértői egyszerűen ötvözhetik a képeket, hangokat, animációkat, szövegeket és a videókat egy lenyűgöző, multimédiás elemekben gazdag oktatási tananyagban. Az eredmény terjeszthető az interneten, intraneten vagy akár CD-n - minden platformon konzekvensen kiváló minőségben. A szoftver segítségével figyelemmel kísérhető a tanulók tevékenysége és fejlődése a beépített adatbázis-összekötő és adatkövető rendszerrel, növelve ezzel az oktatás hatékonyságát.

Az Authorware 7.0 újdonságai:

Könnyű - A vizuális szerkesztői felület, és a Macromedia Authorware ikonjaiba eleve beépített interaktivitás lehetővé teszi, hogy már a script-nyelvet alapszinten ismerő felhasználók is multimédiás elemekben gazdag oktatóanyagot szerkeszthessenek. Az elkészített e-learning anyagot egy gombnyomással publikálhatjuk az interneten, intraneten vagy akár CD-n, DVD-n. A fejlesztésben számos sablon és alkalmazásvarázsló lesz segítségünkre. Az integrált és automatizált publikálási folyamat egy gombnyomásra készíti el a végső terméket: az oktatóanyagot.


Hatékony - Az új, más felhasználókkal megosztható, saját készítésű függvények és a hozzáadott, nyílt tulajdonságok még összetettebb anyagok készítését teszik lehetővé. A beépített adatkövető funkciók segítségével végigkísérhetjük a tanulási folyamatot.


Együttműködik más szoftverekkel - Utólag módosíthatunk már létező tartalmakat, vagy XML- és ODBC-támogatással készíthetünk új generációs e-learning alkalmazásokat. Az új Auhorware Application Accessibility Kit segítségével más felhasználók számára is elérhetővé tehetjük a tartalmat.


Authorware 7.0 képek

Authorware 7.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés