Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
Maxthon

5925

4.6

CCleaner

20822

4.4

Miranda IM

1246

4.8

Opera 40

55759

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Authorware 7.0 letöltés
Kategória:Irodai szoftverekEgyéb szoftverek
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.0 (1 szavazat)
Letöltés:719 alkalommal
Méret:51,4MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-05

Leírás:

A Macromedia Authorware 7.0 egy olyan vizuális felülettel rendelkező multimédiás oktatóanyag-készítő szoftver, amelynek segítségével látványos e-learning alkalmazásokat hozhatunk létre. Az Authorware programmal szoftverfejlesztők, képzési tanácsadók vagy egy adott témakör szakértői egyszerűen ötvözhetik a képeket, hangokat, animációkat, szövegeket és a videókat egy lenyűgöző, multimédiás elemekben gazdag oktatási tananyagban. Az eredmény terjeszthető az interneten, intraneten vagy akár CD-n - minden platformon konzekvensen kiváló minőségben. A szoftver segítségével figyelemmel kísérhető a tanulók tevékenysége és fejlődése a beépített adatbázis-összekötő és adatkövető rendszerrel, növelve ezzel az oktatás hatékonyságát.

Az Authorware 7.0 újdonságai:

Könnyű - A vizuális szerkesztői felület, és a Macromedia Authorware ikonjaiba eleve beépített interaktivitás lehetővé teszi, hogy már a script-nyelvet alapszinten ismerő felhasználók is multimédiás elemekben gazdag oktatóanyagot szerkeszthessenek. Az elkészített e-learning anyagot egy gombnyomással publikálhatjuk az interneten, intraneten vagy akár CD-n, DVD-n. A fejlesztésben számos sablon és alkalmazásvarázsló lesz segítségünkre. Az integrált és automatizált publikálási folyamat egy gombnyomásra készíti el a végső terméket: az oktatóanyagot.


Hatékony - Az új, más felhasználókkal megosztható, saját készítésű függvények és a hozzáadott, nyílt tulajdonságok még összetettebb anyagok készítését teszik lehetővé. A beépített adatkövető funkciók segítségével végigkísérhetjük a tanulási folyamatot.


Együttműködik más szoftverekkel - Utólag módosíthatunk már létező tartalmakat, vagy XML- és ODBC-támogatással készíthetünk új generációs e-learning alkalmazásokat. Az új Auhorware Application Accessibility Kit segítségével más felhasználók számára is elérhetővé tehetjük a tartalmat.


Authorware 7.0 képek

Authorware 7.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés