Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
JRun 4 letöltés
Kategória:InternetWebszerkesztő
Gyártó:Adobe
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:1152 alkalommal
Méret:55,1MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-06

Leírás:

A Macromedia JRun 4 szoftver gyors, megbízható és stabil környezetet kínál a szabványos intranet/internet alapú alkalmazások fejlesztéséhez és menedzseléséhez. A JRun egy kiválóan skálázható, a gyors fejlesztés érdekében nagy mennyiségű szolgáltatást és eszközt felkínáló, J2EE kompatibilis alkalmazás-kiszolgáló.

A JRun 4 környezetének segítségével korszerűsíthetjük a fejlesztést, az elkészült alkalmazás gyors integrációját a már meglévő rendszerekbe és annak menedzselését. Telepítése szó szerint pár perces eljárás az egyszerű, grafikus felületen működő telepítő segédprogramnak és varázslónak köszönhetően. Ha van kedvenc Java fejlesztő környezetünk (Java IDE), probléma nélkül integrálni tudjuk azt a JRun alá, így a már jól megszokott környezetet használhatjuk azonnal elkezdve a fejlesztési folyamatot. A jól átgondolt és egyszerűsített fejlesztésfigyelő rendszer a server könyvtárba bemásolt, újonnan fejlesztett, vagy megváltoztatott komponenseket azonnal érzékeli, felveszi és aktivizálja a fájlokat, így azonnal elérhetjük azokat és mindezt a server újraindítása nélkül!

Ajánljuk mindazoknak, akik nagyvállalati, üzleti, Java alapú webalkalmazásokat fejlesztenek, és gyorsan, könnyedén szeretnék integrálni - és természetesen kihasználni - a legújabb technológiát felkínáló JRun 4 szoftvert.


JRun 4 képek

JRun 4
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés