Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Fireworks CS4 letöltés
Kategória:InternetWebszerkesztő
Gyártó:Adobe
Értékelés:
1.0 (1 szavazat)
Letöltés:3359 alkalommal
Méret:366MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-05

Leírás:

Az Adobe Fireworks CS4 interaktív webgrafika készítéséhez, optimalizálásához és exportálásához kínál teljes körű megoldást. Ha gyakran kell a fejlesztés során grafikai elemeket szerkesztenünk, interaktív elemeket készítenünk, ha fontos, hogy weboldalunk gyorsan működjön, mégis tetszetős legyen, és grafikailag is kellemes élményt nyújtson, akkor az Adobe Fireworks CS4 a megfelelő webszerkesztő program számunkra.

Napjainkra az Adobe Fireworks CS4 egy kivételesen jól használható funkciókkal teletűzdelt, pop-up menüket és interaktív vektor- és bittérképes grafikákat tökéletesen kezelő és készítő, valamint ezekből HTML és DHTML kódot generáló webszerkesztő szoftvermegoldássá nőtte ki magát. Az Adobe Fireworks CS4 legújabb verziója gördülékenyen együttműködik a szoftvercsalád összes tagjával, így nem jelent gondot az elkészült grafikát azonnal Adobe Dreamweaver CS4 programba, Adobe Flash CS4 alkalmazásba, Macromedia FreeHand MX szoftverből Fireworks-be konvertálnunk, elhelyeznünk, ott tovább szerkesztenünk és felhasználnunk. Az, hogy hogyan alkalmazzuk a szoftver adottságait, már csak a fantáziánktól és a megálmodott grafikai megoldástól függ - gyakorlatilag szinte korlátlanok az Adobe Fireworks CS4 nyújtotta lehetőségek.

Az Adobe Fireworks CS4 - mint számos más Adobe terméknél is - az egyik legnagyobb újítása a teljes integrálhatóság az Adobe szoftverek között. Vagyis az Adobe Photoshop CS4 és az Adobe Illustrator CS4 fájlokat könnyedén megnyithatjuk Adobe Fireworks CS4-ben az egyes rétegeket megtartva. Ez által sokkal több időt takaríthatunk meg, és a munkánk is könnyebbé válik.

A Fireworks CS4 újdonságai:

Megújult kezelőfelület

Továbbfejlesztett teljesítmény

Segédeszközök

Közös könyvtár

Parancsok panel újításai

Szöveg kezelése

Stílusok újításai

Adobe AIR lehetőségek

PDF exportálás

CSS-alapú exportálás


Fireworks CS4 képek

Fireworks CS4
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés