Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
Maxthon

5927

4.6

CCleaner

20829

4.4

Miranda IM

1247

4.8

Opera 40

55763

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Fireworks CS4 letöltés
Kategória:InternetWebszerkesztő
Gyártó:Adobe
Értékelés:
1.0 (1 szavazat)
Letöltés:2949 alkalommal
Méret:366MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-05

Leírás:

Az Adobe Fireworks CS4 interaktív webgrafika készítéséhez, optimalizálásához és exportálásához kínál teljes körű megoldást. Ha gyakran kell a fejlesztés során grafikai elemeket szerkesztenünk, interaktív elemeket készítenünk, ha fontos, hogy weboldalunk gyorsan működjön, mégis tetszetős legyen, és grafikailag is kellemes élményt nyújtson, akkor az Adobe Fireworks CS4 a megfelelő webszerkesztő program számunkra.

Napjainkra az Adobe Fireworks CS4 egy kivételesen jól használható funkciókkal teletűzdelt, pop-up menüket és interaktív vektor- és bittérképes grafikákat tökéletesen kezelő és készítő, valamint ezekből HTML és DHTML kódot generáló webszerkesztő szoftvermegoldássá nőtte ki magát. Az Adobe Fireworks CS4 legújabb verziója gördülékenyen együttműködik a szoftvercsalád összes tagjával, így nem jelent gondot az elkészült grafikát azonnal Adobe Dreamweaver CS4 programba, Adobe Flash CS4 alkalmazásba, Macromedia FreeHand MX szoftverből Fireworks-be konvertálnunk, elhelyeznünk, ott tovább szerkesztenünk és felhasználnunk. Az, hogy hogyan alkalmazzuk a szoftver adottságait, már csak a fantáziánktól és a megálmodott grafikai megoldástól függ - gyakorlatilag szinte korlátlanok az Adobe Fireworks CS4 nyújtotta lehetőségek.

Az Adobe Fireworks CS4 - mint számos más Adobe terméknél is - az egyik legnagyobb újítása a teljes integrálhatóság az Adobe szoftverek között. Vagyis az Adobe Photoshop CS4 és az Adobe Illustrator CS4 fájlokat könnyedén megnyithatjuk Adobe Fireworks CS4-ben az egyes rétegeket megtartva. Ez által sokkal több időt takaríthatunk meg, és a munkánk is könnyebbé válik.

A Fireworks CS4 újdonságai:

Megújult kezelőfelület

Továbbfejlesztett teljesítmény

Segédeszközök

Közös könyvtár

Parancsok panel újításai

Szöveg kezelése

Stílusok újításai

Adobe AIR lehetőségek

PDF exportálás

CSS-alapú exportálás


Fireworks CS4 képek

Fireworks CS4
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés