Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Contribute CS4 letöltés
Kategória:InternetWebszerkesztő
Gyártó:Adobe
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:1009 alkalommal
Méret:39MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-05

Leírás:

A Macromedia Contribute CS4 egy egyszerű, ám pont ettől nagyszerű webszerkesztő program. Intuitív környezetével mindenkinek segítségére van, aki a szó szoros értelmében "csak" számítógép-felhasználó, és nem érdeklik a technikai háttér dolgai, mint a HTML, FTP, SFTP, adatátviteli protokollok, mégis komolyabb weboldalt szeretne létrehozni.

A vállalati informatikusok már a Macromedia Contribute első verziójának kiadása után rájöhettek, mi a szoftver legnagyobb előnye. A webfejlesztő rendszergazdák elkészítik és karbantartják a weboldal technikai, programozási részét, míg a tartalommal nem kell foglalkozniuk. A tartalom feltöltése a Contribute CS4 segítségével szó szerint "gyerekjáték". Az adatok feltöltését és aktualizálását nyugodtan rábízhatja a titkárnőkre, ügyintézőkre, részlegvezetőkre, vagy akár a felhasználókra!

Mostanáig az egy adott webhely vagy szervezeti portál tartalmáért felelős munkatársak sok, gyakran újra felbukkanó problémával találták magukat szembe az adatok aktualizálása folyamán. Vagy kénytelenek voltak komoly webfejlesztő eszközöket használni, és használatukat megtanulni, vagy egy bonyolult felhasználói felületen keresztül az adatbázis-szervereken alapuló webhelyeken, portálokon az adatbázistáblákat aktuális adatokkal feltölteni. Arról nem is beszélve, hogy ezek a megoldások költségesek és nehézkesen kivitelezhetők. Ez gyakori hibákhoz, helytelen adatokhoz, rosszabb esetben adatvesztéshez vezetett, így a rendszert felügyelő dolgozók nem nagyon engedték ki a kezükből ezeket a folyamatokat, inkább felvállalták saját maguk ezt a munkát is. A Macromedia Contribute CS4 előnye pont abban gyökerezik, hogy használatával, intuitív és könnyedén elsajátítható felhasználói felületén keresztül mindent "játszva" el lehet végezni.

A Contribute CS4 újdonságai:

Webes integrálhatóság a Dreamweaver CS4 segítségével

Meglévő weboldalak és blogok még könnyebb publikálása

Blogok piszkozatainak megtekintése

Microsoft Office dokumentumok PDF-ként való beszúrása

HTML kódrészletek beszúrása

Még több multimédiás tartalom támogatása

Az IPv6 támogatása

Egyszerűbb eszközök a webes publikáláshoz

Átjárhatóság az Adobe Bridge CS4 és az Adobe Contribute CS4 között


Contribute CS4 képek

Contribute CS4
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés