Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Corel Corporation
Értékelés:
5.0 (2 szavazat)
Letöltés:1300 alkalommal
Méret:323MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-20

Leírás:

A Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate a díjnyertes Paint Shop Pro Photo X2 fotószerkesztő szoftver átdolgozott verziója. A sok extrával teletűzdelt verziót rendkívül kedvező áron szerezhetik be a fényképfeldolgozás szerelmesei. A grafikai program hatékonysága tovább növekedett, miközben használata még egyszerűbbé vált. Kevesebb kattintás szükséges, ha a fény vagy a szín hibáit akarja korrigálni, illetve meg szeretné szüntetni a vörös szem problémát. A megújult vezérlőeszközök a képfeldolgozás valamennyi területét precízebben kezelik.

A szoftver újdonságai:

Windows Vista tanúsítvány

– a képszerkesztő tanúsítással rendelkezik a Windows Vista operációs rendszerhez. Ez nemcsak nagymértékű kompatibilitást biztosít Önnek, hanem jobb teljesítményt és nagyobb biztonságot is.

Támogatott RAW formátumok

– Az Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate változat a bővítésnek köszönhetően már több mint 250 RAW fájlformátumot támogat. Ennek köszönhetően valamennyi közkedvelt, digitális fényképezőgéppel készített fotó könnyen feldolgozható a szoftver segítségével.

Kreatív csomag

– a szoftver 150 teljesen új, speciális képkeretet, szegélyt és bélyegképet tartalmaz. Alkotásai megjelenítéséhez választhat a kerek vagy négyszögletes, modern vagy klasszikus formákból egyaránt.


Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate képek

Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés