Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
KMPlayer

28455

4.5

Opera 56

59048

4.5

Skype

9351

4.3

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Corel Corporation
Értékelés:
5.0 (2 szavazat)
Letöltés:1385 alkalommal
Méret:323MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-20

Leírás:

A Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate a díjnyertes Paint Shop Pro Photo X2 fotószerkesztő szoftver átdolgozott verziója. A sok extrával teletűzdelt verziót rendkívül kedvező áron szerezhetik be a fényképfeldolgozás szerelmesei. A grafikai program hatékonysága tovább növekedett, miközben használata még egyszerűbbé vált. Kevesebb kattintás szükséges, ha a fény vagy a szín hibáit akarja korrigálni, illetve meg szeretné szüntetni a vörös szem problémát. A megújult vezérlőeszközök a képfeldolgozás valamennyi területét precízebben kezelik.

A szoftver újdonságai:

Windows Vista tanúsítvány

– a képszerkesztő tanúsítással rendelkezik a Windows Vista operációs rendszerhez. Ez nemcsak nagymértékű kompatibilitást biztosít Önnek, hanem jobb teljesítményt és nagyobb biztonságot is.

Támogatott RAW formátumok

– Az Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate változat a bővítésnek köszönhetően már több mint 250 RAW fájlformátumot támogat. Ennek köszönhetően valamennyi közkedvelt, digitális fényképezőgéppel készített fotó könnyen feldolgozható a szoftver segítségével.

Kreatív csomag

– a szoftver 150 teljesen új, speciális képkeretet, szegélyt és bélyegképet tartalmaz. Alkotásai megjelenítéséhez választhat a kerek vagy négyszögletes, modern vagy klasszikus formákból egyaránt.


Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate képek

Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés