Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
CorelDRAW Graphics Suite X7 letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Corel Corporation
Értékelés:
4.8 (8 szavazat)
Letöltés:16297 alkalommal
Méret:499MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2015-06-02

Leírás:

A CorelDRAW Graphics Suite X7 szoftvercsomaggal felgyorsíthatja a dizájn tervezést. Ezzel a sokoldalú programcsomaggal teljes megoldást kap illusztráláshoz, kiadvány szerkesztéshez, vektorizáláshoz és fotó szerkesztéshez egyaránt. Profi felhasználók által alakítottuk ki és arra törekedtünk, hogy a CorelDRAW Graphics Suite használatával számos olyan tervet tudjon elkészíteni, amit a mindennapi életben lát, a megkülönböztető logók és jelektől, egészen a webes grafikákig és animációkig bármit létrehozhat, vagy akár hirdetőtáblát, autó feliratokat és sok mást is készíthet vele.

A szoftver egyszerű, intuitív munkafelülete, pontos színmeghatározással és gyors dizájn-eszközeivel segít Önnek abban, hogy kreatív ötleteiből igazán professzionális végeredményt hozzon létre. Egyszerűen indulhat vele, könnyen és gyorsan megtanulhatja a használatát a beépített tanító eszközzel, a magas minőségű tartalmakkal és az inspiráló video bemutatókkal. A CorelDRAW X7 nagyszerű eredményt ad, nagy erőfeszítés nélkül, és többet nyújt mint gondolná!

A CorelDRAW Graphics Suite X7 néhány újdonsága:

Továbbfejlesztett tartalom menedzsment - Gyorsítsa fel a tervezést a beépített tartalom rendezővel, a Corel Connect segítségével könnyen és gyorsan megtalálja a grafikákat, sablonokat, fontokat és egyéb képeket a számítógépén. Takarítson meg értékes időt azzal, hogy azonnal hozzáfér a kijelölt tartalmakhoz, melyeket elmentett és szinkronizált a CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT között.


Meggyőzőbb alkotások - Készítsen szemet gyönyörködtető web grafikákat az új web eszközök segítségével, ugyanis a web grafikák készítése még könnyebb az új Pixel módnak köszönhetően, ahol megnézheti az eredményt mielőtt még online publikálná. És még az új web animáció készítő eszközzel megnyithatja CorelDRAW-ban tervezett grafikáit, amit aztán animálhat is. Optimalizálja a beállításokat, megőrizve a magas minőséget az új Export for Web funkcióval.


Több oktatóanyag a jobb dizájnért - Növelje tervezési tudását a jobb tanító anyagokkal, kezdje egyszerűen és tanulja meg gyorsan a funkciókat a frissített video oktatóanyagokkal, a beépített tipp eszközökkel és a vizuális tartalmakban gazdag online használati útmutatóval a szakértők segítéségével.


Több lehetőség a megosztáshoz - Színkonzisztenica szabályzás az új szín menedzsment eszközzel, legyen olyan a kinyomtatott vagy a webes anyag, mint amit a monitoron lát. Az új színmenedzsment motorral a színkonzisztenciát minden médiában menedzselheti és támogatja a PANTONE színeket is. Minimalizálja a nyomat mennyiséget és redukálja költségeit, úgy, hogy közben tudja, a színminőség tökéletes lesz nyomtatásban is.


Gyorsabb és hatékonyabb - Maximalizálja számítógépe erejét az új multi-core támogatással, amivel az eszközök még gyorsabban működnek. Nézze meg a teljesen újonnan beépített Microsoft Visual Studio for Applications (VSTA) technológiát, ennek köszönhetően több automatikus lehetőséget tud kiválasztani feladataihoz, melyekkel a CorelDRAW funkcionalitását növelheti. A CorelDRAW X7 kifejezetten a Windows 7 operációs rendszerre lett optimalizálva, de támogatja a Windows Vista és Windows XP platformot is.


CorelDRAW Graphics Suite X7 képek

CorelDRAW Graphics Suite X7
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés