Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
Maxthon

5925

4.6

CCleaner

20819

4.4

Miranda IM

1246

4.8

Opera 40

55758

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
CorelDRAW Graphics Suite X7 letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Corel Corporation
Értékelés:
4.9 (7 szavazat)
Letöltés:13361 alkalommal
Méret:499MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2015-06-02

Leírás:

A CorelDRAW Graphics Suite X7 szoftvercsomaggal felgyorsíthatja a dizájn tervezést. Ezzel a sokoldalú programcsomaggal teljes megoldást kap illusztráláshoz, kiadvány szerkesztéshez, vektorizáláshoz és fotó szerkesztéshez egyaránt. Profi felhasználók által alakítottuk ki és arra törekedtünk, hogy a CorelDRAW Graphics Suite használatával számos olyan tervet tudjon elkészíteni, amit a mindennapi életben lát, a megkülönböztető logók és jelektől, egészen a webes grafikákig és animációkig bármit létrehozhat, vagy akár hirdetőtáblát, autó feliratokat és sok mást is készíthet vele.

A szoftver egyszerű, intuitív munkafelülete, pontos színmeghatározással és gyors dizájn-eszközeivel segít Önnek abban, hogy kreatív ötleteiből igazán professzionális végeredményt hozzon létre. Egyszerűen indulhat vele, könnyen és gyorsan megtanulhatja a használatát a beépített tanító eszközzel, a magas minőségű tartalmakkal és az inspiráló video bemutatókkal. A CorelDRAW X7 nagyszerű eredményt ad, nagy erőfeszítés nélkül, és többet nyújt mint gondolná!

A CorelDRAW Graphics Suite X7 néhány újdonsága:

Továbbfejlesztett tartalom menedzsment - Gyorsítsa fel a tervezést a beépített tartalom rendezővel, a Corel Connect segítségével könnyen és gyorsan megtalálja a grafikákat, sablonokat, fontokat és egyéb képeket a számítógépén. Takarítson meg értékes időt azzal, hogy azonnal hozzáfér a kijelölt tartalmakhoz, melyeket elmentett és szinkronizált a CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT között.


Meggyőzőbb alkotások - Készítsen szemet gyönyörködtető web grafikákat az új web eszközök segítségével, ugyanis a web grafikák készítése még könnyebb az új Pixel módnak köszönhetően, ahol megnézheti az eredményt mielőtt még online publikálná. És még az új web animáció készítő eszközzel megnyithatja CorelDRAW-ban tervezett grafikáit, amit aztán animálhat is. Optimalizálja a beállításokat, megőrizve a magas minőséget az új Export for Web funkcióval.


Több oktatóanyag a jobb dizájnért - Növelje tervezési tudását a jobb tanító anyagokkal, kezdje egyszerűen és tanulja meg gyorsan a funkciókat a frissített video oktatóanyagokkal, a beépített tipp eszközökkel és a vizuális tartalmakban gazdag online használati útmutatóval a szakértők segítéségével.


Több lehetőség a megosztáshoz - Színkonzisztenica szabályzás az új szín menedzsment eszközzel, legyen olyan a kinyomtatott vagy a webes anyag, mint amit a monitoron lát. Az új színmenedzsment motorral a színkonzisztenciát minden médiában menedzselheti és támogatja a PANTONE színeket is. Minimalizálja a nyomat mennyiséget és redukálja költségeit, úgy, hogy közben tudja, a színminőség tökéletes lesz nyomtatásban is.


Gyorsabb és hatékonyabb - Maximalizálja számítógépe erejét az új multi-core támogatással, amivel az eszközök még gyorsabban működnek. Nézze meg a teljesen újonnan beépített Microsoft Visual Studio for Applications (VSTA) technológiát, ennek köszönhetően több automatikus lehetőséget tud kiválasztani feladataihoz, melyekkel a CorelDRAW funkcionalitását növelheti. A CorelDRAW X7 kifejezetten a Windows 7 operációs rendszerre lett optimalizálva, de támogatja a Windows Vista és Windows XP platformot is.


CorelDRAW Graphics Suite X7 képek

CorelDRAW Graphics Suite X7
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés