Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Photoshop Elements 7.0 letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
3.6 (5 szavazat)
Letöltés:2123 alkalommal
Méret:454MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-06

Leírás:

Az Adobe Photoshop Elements 7.0 könnyed, mégis sokoldalú, professzionális tudást nem igénylő, de mégis professzionális eredményt nyújtó képszerkesztő program otthoni képeink nyomtatására, internetes publikálására. A windows-os verzióban egy képkatalogizáló szoftver is segít, hogy ne vesszünk el a képrengetegben.

A Photoshop Elements 7.0 segítségével az egyszerű hibajavításoktól a bonyolult szerkesztési és montázsfeladatokig sok mindennel megbirkózhatunk. Digitális kameráról egyenesen letölthetjük képeinket, de a hagyományosan szkennelt fotót is ugyanolyan könnyedén szerkeszthetjük vele. Rosszul sikerült fotóink javítására is lehetőségek sokasága áll rendelkezésünkre (alul- vagy túlexponált képek fényértékeinek módosítása, illetve piros szemek eltüntetése). A grafikai program tele van ötletekkel és megoldási javaslatokkal arra, hogyan tehetjük képeinket élvezhetőbbé, érdekesebbé, valamint egyszerű animációkat is készíthetünk a beépített eszközök segítségével.

A szoftver kezelőfelülete az Adobe Photoshop mintájára készült, mégis vannak lényeges különbségek. A Photoshop Elements 7.0 csak RGB-ben tud dolgozni, tehát nem nyomdai kivitelre tervezték.

A Photoshop Elements 7.0 újdonságai:

Nemkívánatos elemek gyors törlése

Könnyű kijelölés és formázás

Másodpercek alatti retusálás

A képeket hamarabb megtaláljuk, mint bármikor előtte

Legyen Ön is a képszerkesztés nagymestere!

Gyors korrekció a bőrön, és más felületek lágyítása

Képek megosztása az interneten

Tökéletes csoportkép

Drámai fekete-fehér fényképek egyszerűen

Szabadon engedett kreativitás


Ezt a könnyen kezelhető, leleményes grafikai programot bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretné egyszerűen és fantáziadúsan formálni képeit, de nem szeretne elveszni a bonyolultabb képszerkesztő programok rengetegében.


Photoshop Elements 7.0 képek

Photoshop Elements 7.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés