Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
AIMP

14514

4.4

Thunderbird

11059

4.8

Opera 54

58702

4.5

Pidgin

1669

4.8

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Photoshop Elements 6.0 letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
3.0 (1 szavazat)
Letöltés:1237 alkalommal
Méret:451MB
Platform:Mac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-06

Leírás:

Az Adobe Photoshop Elements 6.0 könnyed, mégis sokoldalú, professzionális tudást nem igénylő, de mégis professzionális eredményt nyújtó képszerkesztő program otthoni képeink nyomtatására, internetes publikálására.

A szoftver segítségével az egyszerű hibajavításoktól a bonyolult szerkesztési és montázsfeladatokig sok mindennel megbirkózhatunk. Digitális kameráról egyenesen letölthetjük képeinket, de a hagyományosan szkennelt fotót is ugyanolyan könnyedén szerkeszthetjük vele. Rosszul sikerült fotóink javítására is lehetőségek sokasága áll rendelkezésünkre (alul- vagy túlexponált képek fényértékeinek módosítása, illetve piros szemek eltüntetése). A grafikai program tele van ötletekkel és megoldási javaslatokkal arra, hogyan tehetjük képeinket élvezhetőbbé, érdekesebbé, valamint egyszerű animációkat is készíthetünk a beépített eszközök segítségével.

A szoftver kezelőfelülete az Adobe Photoshop mintájára készült, mégis vannak lényeges különbségek. A Photoshop Elements 6.0 csak RGB-ben tud dolgozni, tehát nem nyomdai kivitelre tervezték.

A Photoshop Elements 6.0 újdonságai:

Kreativitás azonnal! - A rugalmas sablonoknak köszönhetően pillanatok alatt elkészíthetjük a képkompozíciót. Csak a kép elhelyezési metódusát, a stílust, valamint a keretet kell kiválasztanunk és már készen is vagyunk.

Még jobb animációk - Az unalmas diavetítés helyett új animációs lehetőségekkel dobhatjuk fel a vetítést. A Flash technológián alapuló animációs galériában érdekes hatások között válogathatunk, mint pl. a lapozás. Ennek köszönhetően képeinkből látványos "filmet" készíthetünk, amelyek még hangulatosabbá teszik fényképeinket.

Animált webgaléria - Most már nemcsak statikus képgalériát készíthetünk, hanem Flash alapokon működőt is. Ráadásul közben nem kell attól félnünk, hogy elveszünk a webtervezés rejtelmeiben, hiszen az Adobe Photoshop Elements mindent megcsinál helyettünk.

Szuper szerkesztési lehetőség - Készítsünk remek képeket a szuper szerkesztési lehetőségekkel! A finoman hangolt színek, a világosság és az expozíció állításához az új Színgörbe csúszkák állnak rendelkezésünkre. Emellett lehetőségünk van valós fekete-fehér képek készítésére, lencsekorrekcióra és elmosott részek élesítése is.

Osszuk meg képeinket barátainkkal, családtagjainkkal! - A beépített fénykép szolgáltatással képeinket az internetre is feltölthetjük, ahol további lehetőségeket találhatunk.

Ezt a könnyen kezelhető, leleményes grafikai programot bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretné egyszerűen és fantáziadúsan formálni képeit, de nem szeretne elveszni a bonyolultabb képszerkesztő programok rengetegében.


Photoshop Elements 6.0 képek

Photoshop Elements 6.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés