Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Photoshop Elements 6.0 letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
3.0 (1 szavazat)
Letöltés:1345 alkalommal
Méret:451MB
Platform:Mac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-06

Leírás:

Az Adobe Photoshop Elements 6.0 könnyed, mégis sokoldalú, professzionális tudást nem igénylő, de mégis professzionális eredményt nyújtó képszerkesztő program otthoni képeink nyomtatására, internetes publikálására.

A szoftver segítségével az egyszerű hibajavításoktól a bonyolult szerkesztési és montázsfeladatokig sok mindennel megbirkózhatunk. Digitális kameráról egyenesen letölthetjük képeinket, de a hagyományosan szkennelt fotót is ugyanolyan könnyedén szerkeszthetjük vele. Rosszul sikerült fotóink javítására is lehetőségek sokasága áll rendelkezésünkre (alul- vagy túlexponált képek fényértékeinek módosítása, illetve piros szemek eltüntetése). A grafikai program tele van ötletekkel és megoldási javaslatokkal arra, hogyan tehetjük képeinket élvezhetőbbé, érdekesebbé, valamint egyszerű animációkat is készíthetünk a beépített eszközök segítségével.

A szoftver kezelőfelülete az Adobe Photoshop mintájára készült, mégis vannak lényeges különbségek. A Photoshop Elements 6.0 csak RGB-ben tud dolgozni, tehát nem nyomdai kivitelre tervezték.

A Photoshop Elements 6.0 újdonságai:

Kreativitás azonnal! - A rugalmas sablonoknak köszönhetően pillanatok alatt elkészíthetjük a képkompozíciót. Csak a kép elhelyezési metódusát, a stílust, valamint a keretet kell kiválasztanunk és már készen is vagyunk.

Még jobb animációk - Az unalmas diavetítés helyett új animációs lehetőségekkel dobhatjuk fel a vetítést. A Flash technológián alapuló animációs galériában érdekes hatások között válogathatunk, mint pl. a lapozás. Ennek köszönhetően képeinkből látványos "filmet" készíthetünk, amelyek még hangulatosabbá teszik fényképeinket.

Animált webgaléria - Most már nemcsak statikus képgalériát készíthetünk, hanem Flash alapokon működőt is. Ráadásul közben nem kell attól félnünk, hogy elveszünk a webtervezés rejtelmeiben, hiszen az Adobe Photoshop Elements mindent megcsinál helyettünk.

Szuper szerkesztési lehetőség - Készítsünk remek képeket a szuper szerkesztési lehetőségekkel! A finoman hangolt színek, a világosság és az expozíció állításához az új Színgörbe csúszkák állnak rendelkezésünkre. Emellett lehetőségünk van valós fekete-fehér képek készítésére, lencsekorrekcióra és elmosott részek élesítése is.

Osszuk meg képeinket barátainkkal, családtagjainkkal! - A beépített fénykép szolgáltatással képeinket az internetre is feltölthetjük, ahol további lehetőségeket találhatunk.

Ezt a könnyen kezelhető, leleményes grafikai programot bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretné egyszerűen és fantáziadúsan formálni képeit, de nem szeretne elveszni a bonyolultabb képszerkesztő programok rengetegében.


Photoshop Elements 6.0 képek

Photoshop Elements 6.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés