Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Photoshop CS5 Extended - Mac letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.5 (2 szavazat)
Letöltés:2291 alkalommal
Méret:1B
Platform:Mac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-05-22

Leírás:

Az Adobe Photoshop CS5 Extended grafikai program használatával rendkívüli képeket hozhat létre nyomtatott anyagokhoz, a világhálóhoz és videókhoz. Élvezze az ipari szabványnak számító Photoshop CS5 szerkesztési, képek összeállítására szolgáló és rajzolási lehetőségeit, valamint a 64 bites rendszerek platform független támogatásának köszönhető még gyorsabb teljesítményt. Emellett 3D kiemeléseket használhat emblémák, grafikák és animációk készítéséhez, valamint fejlett eszközöket 3D objektumok szerkesztéséhez, illetve mozgásalapú tartalmak létrehozásához és látványosabbá tételéhez.

A Photoshop CS5 Extended főbb funkciói:

Fejlett háromdimenziós szerkesztési funkciók – A szoftver páratlan háromdimenziós szerkesztőeszközeivel szabadjára engedheti kreativitását, például közvetlenül a 3D objektumokra is rajzolhat. Lenyűgöző összeállításokat készíthet, ha 3D objektumokat ad terveihez, a jeleneteket valószerű megvilágítással látja el, és animálja az objektumokat.

Mozgóképszerkesztés – Importált mozgóképsorozataira kedvenc Photoshop-eszközeivel rajzolhat, szöveget illeszthet be, és ezeket klónozhatja több képkockára.

Az alapvető szerkesztőfunkciók könnyebb elérhetősége – Csak a szükséges eszközök megjelenítése (azonnal, amikor szükségessé válnak) a gyakori szerkesztési műveletek végrehajtása során. A Korrekció és Maszkok panelek segítenek a pontos szerkesztésben.

Rendkívül kreatív eszközök – Valósághű festési hatásokat érhet el a rajzvásznon való színkeveréssel és a természetes ecsetvonásokkal. Több expozíciót egyesíthet lenyűgöző, nagy dinamikai tartományú (HDR) képekké. A képek bármely eleme áthelyezhető, hajlítható és nyújtható.

A grafikai program főbb újdonságai:

Egyszerűbb összetett kijelölés

Tartalomkímélő kitöltés

Rendkívüli festési hatások

3D kiemelések az Adobe Repoussé technológiával

Bábu hajlítása

A legmodernebb nyersképfeldolgozás

Kiváló minőségű HDR-képek


Photoshop CS5 Extended - Mac képek

Photoshop CS5 Extended - Mac
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés