Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Photoshop CC letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépszerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.1 (11 szavazat)
Letöltés:4641 alkalommal
Méret:814MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2018-03-15

Leírás:

Az Adobe Photoshop CC jelenti a világban a professzionális képszerkesztés alapjait. Ez a konkurencia nélkül álló grafikai program bármely felhasználási területen állandó, kiváló minőséget garantál. Segítségével kompozíciós montázsgrafikákat készíthetünk, de valósághű ecsetstílusai önmagában is alkalmassá teszik festésre, rajzolásra. Fotográfusok használhatják, mint sötétkamrát, ahol hagyományos feladatokat végezhetnek el jóval rövidebb idő alatt, alacsonyabb költséggel, valamint kijavíthatják a felvételi hibákat is. Bármely területen kívánunk publikálni, a Photoshop CC szoftverben készült grafika minden esetben az első lépést jelenti a munkafolyamatban.

A magazinokat, plakátokat szerkesztő Adobe InDesign, Adobe Illustrator, valamint a videó- és multimédiaszerkesztésben használt Adobe After Effects és Adobe Premiere szoftverek, vagy más szoftverházak termékei is "mozgásképtelenek" az Adobe Photoshop CC által exportált képek híján. Ugyanakkor a Photoshop CC önmagában is alkalmas az internetre szánt vagy nyomdára optimalizált képek előkészítésére, sőt a Photoshoppal egybeépített Adobe ImageReady szoftvernek köszönhetően akár teljes, interaktív weboldalak szerkesztését is lehetővé teszi.

Az Adobe Photoshop CC változat a már megszokott képszerkesztő képességeken felül 3D, animáció, videó, és más professzionális grafikusoknak, dizájnereknek, mérnököknek, kutatóknak, és tudósoknak szánt funkcióval lett ellátva. Emellett MATLAB és DICOM támogatást is találunk a programban.

A Photoshop CC újdonságai:

Dokumentumok újszerű megjelenítése

Korrekciós panel

Maszkok panel

Tartalomfüggő méretezés

Továbbfejlesztett illesztési lehetőségek

Nézet forgatása és az új grafikus gyorsítás lehetőségei

Fejlettebb tónusváltoztató eszközök (fakító, színégető, szivacs)

Camera Raw fejlesztések

Lightroom 6 együttműködés

Bridge együttműködés

Közösségi források

Fejlettebb nyomtatási lehetőségek

3D festési és szerkesztési lehetőségek

3D-s objektum animálási lehetősége


Az Adobe Photoshop CC grafikai programot ajánljuk kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, amatőr vagy profi fotósoknak, műkedvelőknek, és mindenkinek, aki digitális képekkel dolgozik. Akár szkennelés, akár retusálás vagy varázslatos képek készítése a feladat ez a grafikai program mindig a legjobb választás lesz.


Photoshop CC képek

Photoshop CC
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés