Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
ACDSee Pro Photo Manager 3.0 letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépnézegetők
Gyártó:ACD Systems
Értékelés:
3.0 (2 szavazat)
Letöltés:2193 alkalommal
Méret:54,9MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-03-07

Leírás:

Az ACDSee Pro Photo Manager 3.0 egy fotókezelő és retusáló szoftver, amely a legrugalmasabb megoldás bármilyen fotó szerkesztéséhez. A szoftver segítségével időt takaríthat meg, képeinek rendezését és minden egyes műveletet elmenthet a programban.

Az ACDSee Pro Photo Manager 3.0 főbb tulajdonságai:

Könnyű elrendezés - A legtöbb fotós, több száz képet készít nap mint nap. Az ACDSee Pro rugalmasságának köszönhetően, az Önnek legmegfelelőbb módon testre szabhatja a digitális képek kezelését, ami valóban megkönnyíti a keresésüket és a velük való munkát.


Gyors hozzáférés - A fájlokhoz és a mappákhoz azonnal hozzáférhet. Ellentétben a katalógus alapú szoftverekkel, az ACDSee Pro 3 esetében nem kell megvárnia, míg importálja a rendszer az egyes mappákat.


Metaadat kezelés - A metaadatok kiolvasásával az egyes eszközökkel még jobban korrigálhatja a képek tulajdonságait.


Gyors és egyszerű keresés - A továbbfejlesztett kereső segítségével metaadatokra, csoportokra vagy akár képekre is kereshet. A fotókhoz virtuális kategóriák is létrehozhatóak.


Gyors nézegetés - A szoftver valóban ultragyors képmegjelenítést tesz lehetővé, akár a kép teljes felbontásával is. Több mint 100 képformátumot kezel, így biztosan megtekintheti bármely képét.


Egy műveletes képkezelés - Gyorsan és egyszerűen hozhat létre a fájl minőségét nem csökkentő beállítási lehetőségeket, illetve akár pixel szinten is korrigálhatja azokat, több kamera RAW fájljainak támogatásával, de természetesen akár JPEG fájlokat is szerkeszthetünk.


Pixel szintű kezelés - Hozzáadhat képeihez vízjelet, szöveget, matricát, vagy bármit amit csak szeretne a szoftver pixel szerkesztőjének segítségével.


Professzionális prezentációk - Az ACDSee Pro 3 robosztus eszközeivel megvédheti, archiválhatja és bemutathatja képeit. Hozzon létre prezentációkat, nyomtasson és küldje el e-mailben fotóit, de akár web tartalmait is könnyedén feltöltheti a Flickr, a SmugMug és a Zenfolio vagy a saját FTP kliensére is.


ACDSee Pro Photo Manager 3.0 képek

ACDSee Pro Photo Manager 3.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés