Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
Maxthon

5919

4.6

CCleaner

20812

4.4

Miranda IM

1245

4.8

Opera 40

55756

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
ACDSee Pro Photo Manager 3.0 letöltés
Kategória:Grafikai szoftverKépnézegetők
Gyártó:ACD Systems
Értékelés:
3.0 (2 szavazat)
Letöltés:1619 alkalommal
Méret:54,9MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-03-07

Leírás:

Az ACDSee Pro Photo Manager 3.0 egy fotókezelő és retusáló szoftver, amely a legrugalmasabb megoldás bármilyen fotó szerkesztéséhez. A szoftver segítségével időt takaríthat meg, képeinek rendezését és minden egyes műveletet elmenthet a programban.

Az ACDSee Pro Photo Manager 3.0 főbb tulajdonságai:

Könnyű elrendezés - A legtöbb fotós, több száz képet készít nap mint nap. Az ACDSee Pro rugalmasságának köszönhetően, az Önnek legmegfelelőbb módon testre szabhatja a digitális képek kezelését, ami valóban megkönnyíti a keresésüket és a velük való munkát.


Gyors hozzáférés - A fájlokhoz és a mappákhoz azonnal hozzáférhet. Ellentétben a katalógus alapú szoftverekkel, az ACDSee Pro 3 esetében nem kell megvárnia, míg importálja a rendszer az egyes mappákat.


Metaadat kezelés - A metaadatok kiolvasásával az egyes eszközökkel még jobban korrigálhatja a képek tulajdonságait.


Gyors és egyszerű keresés - A továbbfejlesztett kereső segítségével metaadatokra, csoportokra vagy akár képekre is kereshet. A fotókhoz virtuális kategóriák is létrehozhatóak.


Gyors nézegetés - A szoftver valóban ultragyors képmegjelenítést tesz lehetővé, akár a kép teljes felbontásával is. Több mint 100 képformátumot kezel, így biztosan megtekintheti bármely képét.


Egy műveletes képkezelés - Gyorsan és egyszerűen hozhat létre a fájl minőségét nem csökkentő beállítási lehetőségeket, illetve akár pixel szinten is korrigálhatja azokat, több kamera RAW fájljainak támogatásával, de természetesen akár JPEG fájlokat is szerkeszthetünk.


Pixel szintű kezelés - Hozzáadhat képeihez vízjelet, szöveget, matricát, vagy bármit amit csak szeretne a szoftver pixel szerkesztőjének segítségével.


Professzionális prezentációk - Az ACDSee Pro 3 robosztus eszközeivel megvédheti, archiválhatja és bemutathatja képeit. Hozzon létre prezentációkat, nyomtasson és küldje el e-mailben fotóit, de akár web tartalmait is könnyedén feltöltheti a Flickr, a SmugMug és a Zenfolio vagy a saját FTP kliensére is.


ACDSee Pro Photo Manager 3.0 képek

ACDSee Pro Photo Manager 3.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés