Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
ZoneAlarm Extreme Security letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:ZoneLabs
Értékelés:
4.4 (7 szavazat)
Letöltés:1134 alkalommal
Méret:88,7MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2017-04-05

Leírás:

A ZoneAlarm Extreme Security Suite egy könnyen használható, átfogó vírusirtó program. Ez a biztonsági megoldás egyedülálló módon képes meggátolni a rosszindulatú programok és bűnözők bejutását a gépbe. Ennek elismeréseként a szoftver több kimagasló szakmai díjat is nyert. A szoftver megfelelő mélységű beállítási lehetőségeket nyújt a szakemberek számára, automatikus funkciói pedig gondoskodnak a hétköznapi felhasználók tökéletes védelméről is.

A ZoneAlarm Extreme Security 2009 moduljai:

ZoneAlarm ForceField - Blokkolja az internetes fenyegetéseket, amelyek célba veszik böngészőjét, valamint meggátolja személyes adatainak ellopását.

Operációs rendszer tűzfal – A vírusirtó folyamatosan figyeli a programtelepítéseket, a regisztrációs adatbázis és fájl módosításokat. Észrevesz és meggátol minden gyanús cselekményt.

Kétirányú tűzfal - Védelem belülről illetve kívülről érkező támadásokkal szemben úgy, hogy közben számítógépét láthatatlanná teszi a hackerek számára.

Antivírus – A szoftver megállítja, blokkolja és eltávolítja a számítógépére jutott vírusokat.

Anti-spyware - Automatikusan meggátolja, blokkolja és eltávolítja a spyware elemeket.

Teljes személyazonosság - Kapcsolat nélküli ID védelmi szolgáltatások online PC alapú technológiákkal ötvözve.

PC beállítás – A ZoneAlarm szoftvere automatikusan megtisztítja és rendbe teszi regisztrációs adatbázisát a gyorsabb működés érdekében.

Titkosított online fájlvisszaállítás (2GB) - Megvédi fájljait véletlen letörlés, hardware meghibásodás és elvesztés esetén.

További biztonsági szintek - Többszörös védelmi rétegek a megnövelt biztonság érdekében.

Gyorsaság, egyszerű kezelhetőség - Új kezelőfelület, amely egyszerű kezelhetőséget, egy gombos megoldást nyújt, ezzel együtt a haladó felhasználók igényeit is kitudja elégíteni.


ZoneAlarm Extreme Security képek

ZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme Security
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés