Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
Opera 48

57711

4.5

DivX

67420

4.1

SeaMonkey

3776

4.7

PeaZip

2198

4.9

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
ZoneAlarm Extreme Security letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:ZoneLabs
Értékelés:
4.4 (7 szavazat)
Letöltés:1052 alkalommal
Méret:88,7MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2017-04-05

Leírás:

A ZoneAlarm Extreme Security Suite egy könnyen használható, átfogó vírusirtó program. Ez a biztonsági megoldás egyedülálló módon képes meggátolni a rosszindulatú programok és bűnözők bejutását a gépbe. Ennek elismeréseként a szoftver több kimagasló szakmai díjat is nyert. A szoftver megfelelő mélységű beállítási lehetőségeket nyújt a szakemberek számára, automatikus funkciói pedig gondoskodnak a hétköznapi felhasználók tökéletes védelméről is.

A ZoneAlarm Extreme Security 2009 moduljai:

ZoneAlarm ForceField - Blokkolja az internetes fenyegetéseket, amelyek célba veszik böngészőjét, valamint meggátolja személyes adatainak ellopását.

Operációs rendszer tűzfal – A vírusirtó folyamatosan figyeli a programtelepítéseket, a regisztrációs adatbázis és fájl módosításokat. Észrevesz és meggátol minden gyanús cselekményt.

Kétirányú tűzfal - Védelem belülről illetve kívülről érkező támadásokkal szemben úgy, hogy közben számítógépét láthatatlanná teszi a hackerek számára.

Antivírus – A szoftver megállítja, blokkolja és eltávolítja a számítógépére jutott vírusokat.

Anti-spyware - Automatikusan meggátolja, blokkolja és eltávolítja a spyware elemeket.

Teljes személyazonosság - Kapcsolat nélküli ID védelmi szolgáltatások online PC alapú technológiákkal ötvözve.

PC beállítás – A ZoneAlarm szoftvere automatikusan megtisztítja és rendbe teszi regisztrációs adatbázisát a gyorsabb működés érdekében.

Titkosított online fájlvisszaállítás (2GB) - Megvédi fájljait véletlen letörlés, hardware meghibásodás és elvesztés esetén.

További biztonsági szintek - Többszörös védelmi rétegek a megnövelt biztonság érdekében.

Gyorsaság, egyszerű kezelhetőség - Új kezelőfelület, amely egyszerű kezelhetőséget, egy gombos megoldást nyújt, ezzel együtt a haladó felhasználók igényeit is kitudja elégíteni.


ZoneAlarm Extreme Security képek

ZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme SecurityZoneAlarm Extreme Security
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés