Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
Maxthon

5923

4.6

CCleaner

20819

4.4

Miranda IM

1246

4.8

Opera 40

55758

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
VirusBuster Internet Security (64-bit) letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:VirusBuster
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:549 alkalommal
Méret:91,9MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-06-04

Leírás:

A VirusBuster Internet Security Suite átfogó védelmet nyújt a támadások legkülönfélébb formái ellen otthoni és kisvállalati felhasználóknak egyaránt.

A vírusirtó főbb tulajdonságai:

A tűzfal felügyeli a számítógép kapcsolatait más gépekkel. Blokkolja a hackereket és megakadályozza a helyi és távoli illetéktelen hozzáféréseket. A tűzfal felügyeli az alkalmazások kimenő és bejövő internetes forgalmát, valamint megakadályozza, hogy a számítógépen esetlegesen található kártevők kifelé kommunikálhassanak.


A rendszervédelem a szoftverek viselkedését és tevékenységeit figyeli, hogy védelmet nyújthasson a nem engedélyezett tevékenységek ellen. Emellett blokkolja a trójaiakat, a spyware-eket és a kifinomult hekkelési technikák minden fajtáját, melyek megpróbálják veszélyeztetni a rendszer biztonságát, vagy adatokat próbálnak lopni.


A vírusirtó speciális technikákat használ, hogy a saját védelmét ne kapcsolhassák ki bizonyos kártevők, melyeket kifejezetten erre terveztek.


A csomag egyszerű, mégis hatékony kártevővédelme felismeri és karanténba helyezi, vagy eltávolítja a vírusokat, a spyware-eket és más kártékony programokat. Az állandó védelem folyamatosan figyeli a várakozó vagy aktiválódó kártevőket, azonban alig van hatással a rendszer teljesítményére.


A spam szűrő tisztán tartja a levelesládát, megvédve azt a spam-ektől. Taníthatja hogy testre szabottan ismerje fel a spam-eket, így annál több időt takarítva meg Önnek minél tovább használja.


A Web felügyeleti modul megvéd az Internet sötét oldalától. Megakadályozza a hozzáférést a fertőzött weboldalakhoz, megelőzi a személyes információt kiszivárgását, korlátozza a felhasználó kitettségét a nem biztonságos webes elemeknek és segít anonimitásának megőrzésében is.


Erőteljes, egyszerűen használható védelem, ami sok segítséget nyújt a kezdőknek, míg a tapasztaltabb felhasználók opciók ezreivel szabhatják igényeiknek megfelelővé a szoftvert.


VirusBuster Internet Security (64-bit) képek

VirusBuster Internet Security (64-bit)VirusBuster Internet Security (64-bit)VirusBuster Internet Security (64-bit)VirusBuster Internet Security (64-bit)
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés