Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
VirusBuster Internet Security (32-bit) letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:VirusBuster
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:883 alkalommal
Méret:84MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-06-04

Leírás:

A VirusBuster Internet Security Suite átfogó védelmet nyújt a támadások legkülönfélébb formái ellen otthoni és kisvállalati felhasználóknak egyaránt.

A vírusirtó főbb tulajdonságai:

A tűzfal felügyeli a számítógép kapcsolatait más gépekkel. Blokkolja a hackereket és megakadályozza a helyi és távoli illetéktelen hozzáféréseket. A tűzfal felügyeli az alkalmazások kimenő és bejövő internetes forgalmát, valamint megakadályozza, hogy a számítógépen esetlegesen található kártevők kifelé kommunikálhassanak.


A rendszervédelem a szoftverek viselkedését és tevékenységeit figyeli, hogy védelmet nyújthasson a nem engedélyezett tevékenységek ellen. Emellett blokkolja a trójaiakat, a spyware-eket és a kifinomult hekkelési technikák minden fajtáját, melyek megpróbálják veszélyeztetni a rendszer biztonságát, vagy adatokat próbálnak lopni.


A vírusirtó speciális technikákat használ, hogy a saját védelmét ne kapcsolhassák ki bizonyos kártevők, melyeket kifejezetten erre terveztek.


A csomag egyszerű, mégis hatékony kártevővédelme felismeri és karanténba helyezi, vagy eltávolítja a vírusokat, a spyware-eket és más kártékony programokat. Az állandó védelem folyamatosan figyeli a várakozó vagy aktiválódó kártevőket, azonban alig van hatással a rendszer teljesítményére.


A spam szűrő tisztán tartja a levelesládát, megvédve azt a spam-ektől. Taníthatja hogy testre szabottan ismerje fel a spam-eket, így annál több időt takarítva meg Önnek minél tovább használja.


A Web felügyeleti modul megvéd az Internet sötét oldalától. Megakadályozza a hozzáférést a fertőzött weboldalakhoz, megelőzi a személyes információt kiszivárgását, korlátozza a felhasználó kitettségét a nem biztonságos webes elemeknek és segít anonimitásának megőrzésében is.


Erőteljes, egyszerűen használható védelem, ami sok segítséget nyújt a kezdőknek, míg a tapasztaltabb felhasználók opciók ezreivel szabhatják igényeiknek megfelelővé a szoftvert.


VirusBuster Internet Security (32-bit) képek

VirusBuster Internet Security (32-bit)VirusBuster Internet Security (32-bit)VirusBuster Internet Security (32-bit)VirusBuster Internet Security (32-bit)
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés