Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
VIPRE Antivirus + Antispyware letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Sunbelt Software
Értékelés:
4.6 (12 szavazat)
Letöltés:3893 alkalommal
Méret:13,7MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-09-10

Leírás:

A Sunbelt Software által kiadott vadonatúj vírusirtó program, a VIPRE Antivirus + Antispyware a legújabb komplex károkozók elleni védelemre készült, óriási kémprogram adatbázisával és proaktív vírusirtó motorjával észrevétlen, a számítógépet nem lassító, folyamatos védelmet biztosít.

A vírusirtó program jellemzői:

Villámgyors víruskereső – A VIPRE vírusirtó keresési sebessége vezető a biztonsági szoftverek között, gyorskeresés üzemmódban mindössze néhány perc alatt átnézi a számítógépet.

Színvonalas kémprogram védelem – A proaktív vírusirtó motorja mellett a VIPRE Antivirus + Antispyware biztosítja a legjobb kémprogram-védelmet.

Állandó Aktív Védelem – A folyamatosan működő Aktív Védelem nem csak a károkozók elindulását gátolja meg, de a kéretlen rendszermódosítások, például a böngésző kezdőlapjának eltérítése ellen is véd.

Napi 3-4x frissített adatbázis – Automatikusan frissített kémprogram, trójai és vírusadatbázisunk naponta 30-60.000 új károkozóval bővül.

Felhasználóbarát kezelőfelület – A szoftver kezelése nagyon egyszerű, mindennapos használata során észrevétlen, automatikus védelmet biztosít.

Hasznos biztonsági kiegészítők – A VIPRE vírusirtó segít a fájlok biztonságos megsemmisítésében, az előzmények törlésében és a rejtett rendszerbeállítások megtekintésében.

Az új vírusirtó és kémprogram eltávolító szakít a biztonsági csomagok a számítógépet egyre jobban lassító, folyamatosan bővülő szolgáltatásokra épülő szemléletével. A VIPRE Antivirus + Antispyware vírusirtó mellé az egyéni igényeknek megfelelő személyi tűzfal, spamszűrő, biztonsági mentő és titkosító termékek választhatóak, egyéni igényei szerint válogathat az ingyenes és fizetős megoldások közül. A VIPRE vírusirtó és kémprogram-eltávolító biztosítja a mindig szükséges védelmet, de nem köti meg a kezét, hogy mindig az adott feladatra legjobb szoftvereket tudja használni, és azokat le tudja könnyedén cserélni. Végül ha nem szeretne mást telepíteni, bízza magát a vírusirtó program észrevétlen védelmére!


VIPRE Antivirus + Antispyware képek

VIPRE Antivirus + AntispywareVIPRE Antivirus + AntispywareVIPRE Antivirus + AntispywareVIPRE Antivirus + Antispyware
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés