Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Panda Internet Security 2017 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Panda Security
Értékelés:
4.0 (6 szavazat)
Letöltés:1614 alkalommal
Méret:0B
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2018-04-07

Leírás:

A Panda Internet Security 2017 egy olyan védelmi megoldás, amely mellett teljes biztonságban használhatja az internetet. Védelmet nyújt a vírusok, rootkitek, kémprogramok, hekkerek, online csalás, személyes adatok lopása és egyéb internetről érkező fenyegetés ellen. A Spam szűrő tisztán tartja bejövő levelezését, míg a Szülői felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet. Az új Kollektív Intelligencia technológiának köszönhetően most sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.

A Panda Internet Security 2017 az alábbi modulokat tartalmazza:

Anti-Malware Védelem

Személyes Adatok Védelme

Biztonságos internet használat


Anti-Malware Védelem

Anti-Malware Motor

Automatikusan felismeri és eltávolítja a vírusokat, kémprogramokat, trójaiakat, rootkiteket, botokat és egyéb malware-eket mielőtt megfertőznék számítógépét.

A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől.

80%-kal csökkentett memória-felhasználás.

Fájlok ellenőrzése valós idejű (real-time) és on-demand módon.

E-mailek ellenőrzése, mielőtt inboxába érkeznek, levelezőprogramtól függetlenül.

Internet forgalom ellenőrzés a böngésző típusától függetlenül.

Azonnali üzenetküldést ellenőrző megoldás figyeli az MSN Messenger, a Windows Live Messenger, a Yahoo Messenger és az AOL azonnali üzenetküldő programok forgalmát is.

Eltávolítja a kémprogramok által létrehozott nyomokat számítógépéről.


Fejlettebb Megelőző Védelem

A Panda Security széles körben elismert, leghatékonyabb védelmi rendszere új és ismeretlen fenyegetések ellen.

Az új észlelési technológiák általános szignatúrákat és távoli heurisztikát tartalmaznak, amit a felhőből ellenőriznek.

Genetikus Heurisztika Motor fejlett algoritmussal észleli az új variánsait a legveszélyesebb malware családoknak.

A TruPrevent (HIPS) Technológia 2.0 a programok viselkedését analizálja, meggátolva a gyanús fájlokat abban, hogy megfertőzzék számítógépét. A védelem utolsó vonala blokkolja a legújabb célzott támadásokat és véget vet bármely gyanús tevékenységnek, amelyek elkerülik a hagyományos védelmi megoldásokat.


Személyi Tűzfal

Védelem az internetről érkező férgek (worms) és hekker támadások ellen.

Automata konfiguráció amely lehetővé teszi a programok hozzáférését az internethez, a gyanús kapcsolatokat pedig blokkolja.

Pajzsként védi számítógépét a webről érkező hekker támadások ellen.

A Wireless Monitor megvédi vezeték nélküli hálózatát a betolakodóktól.

Behatolás megelőző rendszer blokkolja az ismert és ismeretlen hekker támadásokat és megakadályozza a sebezhetőségek kihasználását.


A Személyazonosság Eltulajdonítása Elleni Védelem

Anti-Rootkit Technológia

A díjnyertes Anti-rootkit technológia felismeri a számítógépen azokat a rejtett fenyegetéseket, amelyek észrevétlenül törnek a személyes adatok biztonságára és a hagyományos antivírusok elől rejtve maradnak.


Adathalász szűrő

Az adathalászat elleni szűrő felismeri a hamisított e-maileket, illetve kiszűri az online megtévesztési módszereket, amelyek az Ön személyes adatainak biztonságára törnek.


Anti-Banking Trojan Motor

Az internetes banki forgalmat támadó trójaiakat szűri ki, így lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül használjon internetes banki alkalmazásokat vagy vásároljon online.


Biztonságos Internet Használat

Web Filter

A Webszűrő biztonságos internetezést garantál a hálózati fertőzés, a biztonsági réseket kihasználó programok, a böngésző eltérítésének, illetve az adathalász weboldalak veszélye nélkül.


Személyes Adatok Védelme

Az Adatszűrő megóvja az olyan személyes adatok biztonságát a kiszivárgástól, mint a hitelkártyaszámok és a különféle jelszavak.


SPAM Szűrő

Tisztán tartja bejövő levelezését a kéretlen levelektől a levelezőprogram típusától függetlenül. Az új spam szűrő motornak köszönhetően 97%-os az észlelési arány.


Szülői (webhozzáférés) felügyelet

Gyermeke biztonságosan használhatja az internetet, megakadályozza az erőszakos, rasszista, felnőtt tartalmú vagy egyéb, az Ön döntése által helytelennek ítélt weboldalak megnyitását. A tartalom felügyelet használatával eldöntheti, hogy egy számítógép bármelyik felhasználója milyen weblaphoz férhet hozzá, előre definiáltunk Önnek szűrő csoportokat (gyerek, kamasz, alkalmazott, stb.), de Ön is létrehozhat 49 kategóriából szabadon választott szűrőcsomagot.


Adatmentés & Helyreállítás

2GB online adatmentéshez

Mentse biztonságosan legfontosabb fájljait bármikor, bárhonnan. Mentse a legfontosabb fájlokat online tárhelyére, élvezze a teljes biztonságot és adatai sérthetetlenségét, bármi is történik számítógépével. Most 2 gigabyte helyet biztosítunk egy éven keresztül.


Adatmentés és Helyreállítás

A Biztonsági mentés/Helyreállítás funkcióval megakadályozhatja a helyileg tárolt vagy online tartalmak, a legfontosabb dokumentumok és képek akaratlan elvesztését vagy sérülését.


Panda Internet Security 2017 képek

Panda Internet Security 2017Panda Internet Security 2017Panda Internet Security 2017Panda Internet Security 2017Panda Internet Security 2017
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés