Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Panda Global Protection 2016 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Panda Security
Értékelés:
5.0 (12 szavazat)
Letöltés:1568 alkalommal
Méret:0B
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2016-06-22

Leírás:

A Panda Global Protection 2016 az eddigi legteljesebb vírusirtó program, amely mindent tartalmaz a számítógép és az információk tökéletes védelméhez. A megoldás nemcsak a vírusok, kémprogramok, rootkitek, hackertámadások, az internetes csalás és a személyazonosság eltulajdonítása ellen biztosít védelmet, de az összes egyéb internetes fenyegetést egyaránt kiküszöböli. A levélszemét-szűrő motorja megóvja postaládáját a kéretlen e-mailektől, a Szülői felügyelet funkció pedig gyermekei számára is biztonságos internetezést tesz lehetővé.

Ezenfelül a szoftver segítségével online biztonsági mentést is készíthet a legfontosabb fájljairól (dokumentumok, zenék, fényképek stb.) a rendelkezésre álló akár 5 GB tárhely felhasználásával, illetve kiírhatja őket CD-re vagy DVD-re. Így akaratlan adatvesztés vagy sérülés esetén is visszaállíthatja az állományokat. A legújabb, innovatív észlelési technológiának, valamint a Kollektív intelligenciának köszönhetően a vírusirtó ráadásul jóval gyorsabb is az előző verzióknál.

A Panda Global Protection 2016 az alábbi modulokat tartalmazza:

Anti-Malware Védelem

Személyes Adatok Védelme

Biztonságos Internet Használat

PC Optimalizálás


Anti-Malware Védelem

Anti-Malware Motor

Automatikusan felismeri és eltávolítja a vírusokat, kémprogramokat, trójaiakat, rootkiteket, botokat és egyéb malware-eket mielőtt megfertőznék számítógépét.

A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől.

80%-kal csökkentett memória-felhasználás.

Fájlok ellenőrzése valós idejű (real-time) és on-demand módon.

E-mailek ellenőrzése, mielőtt inboxába érkeznek, levelezőprogramtól függetlenül.

Internet forgalom ellenőrzés a böngésző típusától függetlenül.

Azonnali üzenetküldést ellenőrző megoldás figyeli az MSN Messenger, a Windows Live Messenger, a Yahoo Messenger és az AOL azonnali üzenetküldő programok forgalmát is.

Eltávolítja a kémprogramok által létrehozott nyomokat számítógépéről.


Fejlettebb Megelőző Védelem

A Panda Security széles körben elismert, leghatékonyabb védelmi rendszere új és ismeretlen fenyegetések ellen.

Az új észlelési technológiák általános szignatúrákat és távoli heurisztikát tartalmaznak, amit a felhőből ellenőriznek.

Genetikus Heurisztika Motor fejlett algoritmussal észleli az új variánsait a legveszélyesebb malware családoknak.

A TruPrevent (HIPS) Technológia 2.0 a programok viselkedését analizálja, meggátolva a gyanús fájlokat abban, hogy megfertőzzék számítógépét. A védelem utolsó vonala blokkolja a legújabb célzott támadásokat és véget vet bármely gyanús tevékenységnek, amelyek elkerülik a hagyományos védelmi megoldásokat.


Személyi Tűzfal

Védelem az internetről érkező férgek (worms) és hekker támadások ellen.

Automata konfiguráció amely lehetővé teszi a programok hozzáférését az internethez, a gyanús kapcsolatokat pedig blokkolja.

Pajzsként védi számítógépét a webről érkező hekker támadások ellen.

A Wireless Monitor megvédi vezeték nélküli hálózatát a betolakodóktól.

Behatolás megelőző rendszer blokkolja az ismert és ismeretlen hekker támadásokat és megakadályozza a sebezhetőségek kihasználását.


A Személyazonosság Eltulajdonítása Elleni Védelem

Anti-Rootkit Technológia

A díjnyertes Anti-rootkit technológia felismeri a számítógépen azokat a rejtett fenyegetéseket, amelyek észrevétlenül törnek a személyes adatok biztonságára és a hagyományos antivírusok elől rejtve maradnak.


Adathalász szűrő

Az adathalászat elleni szűrő felismeri a hamisított e-maileket, illetve kiszűri az online megtévesztési módszereket, amelyek az Ön személyes adatainak biztonságára törnek.


Anti-Banking Trojan Motor

Az internetes banki forgalmat támadó trójaiakat szűri ki, így lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül használjon internetes banki alkalmazásokat vagy vásároljon online.


Biztonságos Internet Használat

Web Filter

A Webszűrő biztonságos internetezést garantál a hálózati fertőzés, a biztonsági réseket kihasználó programok, a böngésző eltérítésének, illetve az adathalász weboldalak veszélye nélkül.


Személyes Adatok Védelme

Az Adatszűrő megóvja az olyan személyes adatok biztonságát a kiszivárgástól, mint a hitelkártyaszámok és a különféle jelszavak.


SPAM Szűrő

Tisztán tartja bejövő levelezését a kéretlen levelektől a levelezőprogram típusától függetlenül. Az új spam szűrő motornak köszönhetően 97%-os az észlelési arány.


Szülői (webhozzáférés) felügyelet

Gyermeke biztonságosan használhatja az internetet, megakadályozza az erőszakos, rasszista, felnőtt tartalmú vagy egyéb, az Ön döntése által helytelennek ítélt weboldalak megnyitását. A tartalom felügyelet használatával eldöntheti, hogy egy számítógép bármelyik felhasználója milyen weblaphoz férhet hozzá, előre definiáltunk Önnek szűrő csoportokat (gyerek, kamasz, alkalmazott, stb.), de Ön is létrehozhat 49 kategóriából szabadon választott szűrőcsomagot.


Adatmentés & Helyreállítás

2GB online adatmentéshez

Mentse biztonságosan legfontosabb fájljait bármikor, bárhonnan. Mentse a legfontosabb fájlokat online tárhelyére, élvezze a teljes biztonságot és adatai sérthetetlenségét, bármi is történik számítógépével. Most 2 gigabyte helyet biztosítunk egy éven keresztül.


Adatmentés és Helyreállítás

A Biztonsági mentés/Helyreállítás funkcióval megakadályozhatja a helyileg tárolt vagy online tartalmak, a legfontosabb dokumentumok és képek akaratlan elvesztését vagy sérülését.


PC Optimalizálás

Prémium Online Adatmentés

Mentse biztonságosan legfontosabb fájljait bármikor, bárhonnan. Mentse a legfontosabb fájlokat online tárhelyére, élvezze a teljes biztonságot és adatai sérthetetlenségét, bármi is történik számítógépével. Most 5 gigabyte helyet biztosítunk egy éven keresztül.


Adatmentés és Helyreállítás

A Biztonsági mentés/Helyreállítás funkcióval megakadályozhatja a helyileg tárolt vagy online tartalmak, a legfontosabb dokumentumok és képek akaratlan elvesztését vagy sérülését.


Tune Up

Automatikusan megtalálja és kijavítja a problémákat számítógépén, hogy operációs rendszere zökkenőmentesen üzemeljen. Optimalizálja a PC teljesítményét azzal, hogy eltávolítja a szükségtelen registry bejegyzéseket, törli a temporary fájlokat.


Panda Global Protection 2016 képek

Panda Global Protection 2016Panda Global Protection 2016Panda Global Protection 2016Panda Global Protection 2016Panda Global Protection 2016
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés