Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky PURE letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.5 (61 szavazat)
Letöltés:2810 alkalommal
Méret:90,4MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2012-06-22

Leírás:

A Kaspersky PURE sokkal több, mint egy hagyományos vírusirtó program. A szoftver használatával számítógépünk immunis lesz az összes létező virtuális fenyegetéssel szemben. A vírusirtó megbízhatóan őrzi digitális értékeink sértetlenségét és magánjellegét, teljes nyugalmat biztosítva az internetezés során.

A Kaspersky PURE tartalmazza a rendkívül népszerű Kaspersky Internet Security valamennyi funkcióját, és emellett számos újdonságot is építettek bele a fejlesztők:

Biztonsági mentés és visszaállítás

Jelszómenedzser az egyszerű, mégis teljesen biztonságos bejelentkezésekhez

Adatok titkosítása

Fájlok végleges törlése, amely után az adatok célszoftverekkel sem nyerhetők vissza

A biztonság központi menedzsmentje az otthoni/irodai hálózaton

Az internet elérés és a számítógép használat központi menedzsmentje


A Kaspersky PURE legfőbb tulajdonságai

Küzdelem a digitális kártevőkkel szemben

– A vírusirtó véd a kártékony tartalommal és a levélszeméttel szemben, lehetővé teszi, hogy menedzseljük a hozzáférést az alkalmazásainkhoz, e-mailjeinkhez és a világhálóhoz. További biztonsági eszközök állnak rendelkezésre az összes adat-nyom eltüntetésére, hogy a hackerek nem találhassanak semmit.

A digitális értékek védelme

– A Kaspersky PURE meggátolja, hogy dokumentumaink és fontos fájljaink eltűnjenek, elvesszenek vagy meghibásodjanak. A továbbfejlesztett backup eszközök és a legújabb titkosítási technológia segítségével mi dönthetjük el, kivel osztjuk meg személyes adatainkat.

Digitális személyazonosságunk védelme

– A szoftver minden szükséges eszközzel rendelkezik digitális személyazonosságunk védelmére. A beépített virtuális billentyűzet, a legújabb adathalászat elleni technológiák és a biztonságos jelszó menedzsment nem hagyják cserben.

Központosított biztonsági menedzsment

– A Kaspersky PURE segítségével egyetlen helyről ellenőrizhetjük a hálózatunk biztonsági állapotát, automatikusan letölthetjük az aktuális frissítéseket bármely számítógépre, és rendezhetjük a biztonsági mentéseket valamint a vizsgálatokat is az otthoni hálózaton.

Teljes körű védelem

– Ez a vírusirtó egyetlen termékben nyújt teljes védelmet az otthoni hálózaton. Mindent tartalmaz a hálózat biztonságának menedzselésére, és távol tartja a kártevőket különösebb IT szakértelem nélkül is.


Kaspersky PURE képek

Kaspersky PUREKaspersky PUREKaspersky PURE
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés