Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
Maxthon

5910

4.6

CCleaner

20795

4.4

Miranda IM

1243

4.8

Opera 40

55745

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky PURE letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.5 (55 szavazat)
Letöltés:1876 alkalommal
Méret:90,4MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2012-06-22

Leírás:

A Kaspersky PURE sokkal több, mint egy hagyományos vírusirtó program. A szoftver használatával számítógépünk immunis lesz az összes létező virtuális fenyegetéssel szemben. A vírusirtó megbízhatóan őrzi digitális értékeink sértetlenségét és magánjellegét, teljes nyugalmat biztosítva az internetezés során.

A Kaspersky PURE tartalmazza a rendkívül népszerű Kaspersky Internet Security valamennyi funkcióját, és emellett számos újdonságot is építettek bele a fejlesztők:

Biztonsági mentés és visszaállítás

Jelszómenedzser az egyszerű, mégis teljesen biztonságos bejelentkezésekhez

Adatok titkosítása

Fájlok végleges törlése, amely után az adatok célszoftverekkel sem nyerhetők vissza

A biztonság központi menedzsmentje az otthoni/irodai hálózaton

Az internet elérés és a számítógép használat központi menedzsmentje


A Kaspersky PURE legfőbb tulajdonságai

Küzdelem a digitális kártevőkkel szemben

– A vírusirtó véd a kártékony tartalommal és a levélszeméttel szemben, lehetővé teszi, hogy menedzseljük a hozzáférést az alkalmazásainkhoz, e-mailjeinkhez és a világhálóhoz. További biztonsági eszközök állnak rendelkezésre az összes adat-nyom eltüntetésére, hogy a hackerek nem találhassanak semmit.

A digitális értékek védelme

– A Kaspersky PURE meggátolja, hogy dokumentumaink és fontos fájljaink eltűnjenek, elvesszenek vagy meghibásodjanak. A továbbfejlesztett backup eszközök és a legújabb titkosítási technológia segítségével mi dönthetjük el, kivel osztjuk meg személyes adatainkat.

Digitális személyazonosságunk védelme

– A szoftver minden szükséges eszközzel rendelkezik digitális személyazonosságunk védelmére. A beépített virtuális billentyűzet, a legújabb adathalászat elleni technológiák és a biztonságos jelszó menedzsment nem hagyják cserben.

Központosított biztonsági menedzsment

– A Kaspersky PURE segítségével egyetlen helyről ellenőrizhetjük a hálózatunk biztonsági állapotát, automatikusan letölthetjük az aktuális frissítéseket bármely számítógépre, és rendezhetjük a biztonsági mentéseket valamint a vizsgálatokat is az otthoni hálózaton.

Teljes körű védelem

– Ez a vírusirtó egyetlen termékben nyújt teljes védelmet az otthoni hálózaton. Mindent tartalmaz a hálózat biztonságának menedzselésére, és távol tartja a kártevőket különösebb IT szakértelem nélkül is.


Kaspersky PURE képek

Kaspersky PUREKaspersky PUREKaspersky PURE
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés