Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
AIMP

14513

4.4

Thunderbird

11059

4.8

Opera 54

58702

4.5

Pidgin

1669

4.8

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Internet Security 2018 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.9 (29 szavazat)
Letöltés:11989 alkalommal
Méret:180MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2017-10-12

Leírás:

A Kaspersky Internet Security 2018 teljes körű védelmet nyújt számítógépünk számára. A hagyományos vírusirtó funkcióin felül beépített személyi tűzfalat, levélszemétszűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A Kaspersky Internet Security 2018 vírusirtó az Anti-Virus változat képességein túl még az alábbiakat is képes elvégezni:

A program megvizsgálja a honlapokat miközben böngészünk, és blokkolja az esetleges kártékony tartalmakat. Továbbá blokkolja a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyeket a víruskészítők gyakran a személyes adatainkat ellopó trójai programok számítógépünkre való telepítéséhez használnak fel.

A kártékony alkalmazások jelentős része megpróbálja megszerezni féltve őrzött felhasználóneveinket és jelszavainkat a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, és hasonló alkalmazásokhoz. A szoftver ellenőrzi és meggátolja ezen próbálkozásokat.

A Kaspersky Internet Security 2018 ezen felül kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, amelyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására.

A KIS2018 vírusirtó segítségével a szülők a nem kívánt internetes tartalmakat feketelistára helyezhetik, így megvédhetik gyermeküket azok megtekintésétől. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Ezenkívül a szülők azt is megszabhatják, hogy mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.


Kaspersky Internet Security 2018 képek

Kaspersky Internet Security 2018
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés