Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Internet Security 2018 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.9 (30 szavazat)
Letöltés:13043 alkalommal
Méret:180MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2017-10-12

Leírás:

A Kaspersky Internet Security 2018 teljes körű védelmet nyújt számítógépünk számára. A hagyományos vírusirtó funkcióin felül beépített személyi tűzfalat, levélszemétszűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A Kaspersky Internet Security 2018 vírusirtó az Anti-Virus változat képességein túl még az alábbiakat is képes elvégezni:

A program megvizsgálja a honlapokat miközben böngészünk, és blokkolja az esetleges kártékony tartalmakat. Továbbá blokkolja a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyeket a víruskészítők gyakran a személyes adatainkat ellopó trójai programok számítógépünkre való telepítéséhez használnak fel.

A kártékony alkalmazások jelentős része megpróbálja megszerezni féltve őrzött felhasználóneveinket és jelszavainkat a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, és hasonló alkalmazásokhoz. A szoftver ellenőrzi és meggátolja ezen próbálkozásokat.

A Kaspersky Internet Security 2018 ezen felül kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, amelyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására.

A KIS2018 vírusirtó segítségével a szülők a nem kívánt internetes tartalmakat feketelistára helyezhetik, így megvédhetik gyermeküket azok megtekintésétől. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Ezenkívül a szülők azt is megszabhatják, hogy mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.


Kaspersky Internet Security 2018 képek

Kaspersky Internet Security 2018
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés