Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Internet Security 2012 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.2 (9 szavazat)
Letöltés:6780 alkalommal
Méret:142MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2011-09-06

Leírás:

A Kaspersky Internet Security 2012 teljes körű védelmet biztosít a PC-nk számára. A hagyományos anti-vírus funkciókon felül beépített személyi tűzfalat, levélszemétszűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.
A Kaspersky Internet Security 2012 vírusirtó az Anti-Virus változat képességein túl még az alábbiakat is képes elvégezni: A szoftver megvizsgálja a weboldalakat miközben böngészünk, és blokkolja az esetleges kártékony tartalmakat. Továbbá blokkolja a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyeket a víruskészítők gyakran a személyes adatainkat ellopó trójai programok PC-nkre való telepítéséhez használnak fel. A kártékony programok jelentős része megpróbálja megszerezni féltve őrzött felhasználóneveinket és jelszavainkat a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, és hasonló alkalmazásokhoz. A vírusirtó ellenőrzi és meggátolja ezen kísérleteket.
A Kaspersky Internet Security 2012 továbbá kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, amelyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására. A KIS2012 vírusirtó segítségével a szülők a nem kívánt internetes tartalmakat feketelistára helyezhetik, így megvédhetik gyermeküket azok megtekintésétől. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Ezenkívül a szülők azt is megszabhatják, hogy mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.


Kaspersky Internet Security 2012 képek

Kaspersky Internet Security 2012Kaspersky Internet Security 2012Kaspersky Internet Security 2012Kaspersky Internet Security 2012Kaspersky Internet Security 2012
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés