Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Internet Security 2011 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.3 (11 szavazat)
Letöltés:6334 alkalommal
Méret:103MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-09-08

Leírás:

A Kaspersky Internet Security 2011 vírusirtó program teljes körű védelmet biztosít számítógépünk számára. A hagyományos anti-vírus funkciókon felül beépített személyi tűzfalat, levélszemé szűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A Kaspersky Internet Security 2011 vírusirtó az Anti-Virus változat képességein túl még az alábbiakat is képes elvégezni:

A szoftver megvizsgálja a honlapokat böngészés közben, és blokkolja az esetleges kártékony, web alapú tartalmat. Ezenkívül blokkolja a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyeket a víruskészítők gyakran a személyes adatainkat ellopó trójai programok PC-nkre való telepítéséhez használnak fel.

A kártékony programok jelentős része megpróbálja megszerezni féltve őrzött felhasználóneveinket és jelszavainkat a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, és hasonló alkalmazásokhoz. A vírusirtó ellenőrzi és meggátolja ezen kísérleteket.

A Kaspersky Internet Security 2011 továbbá kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, amelyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására.

A KIS 2011 vírusirtó segítségével a szülők a nem kívánt internetes tartalmakat feketelistára helyezhetik, így megvédhetik gyermeküket azok megtekintésétől. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Továbbá a szülők azt is megszabhatják, hogy mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.


Kaspersky Internet Security 2011 képek

Kaspersky Internet Security 2011Kaspersky Internet Security 2011Kaspersky Internet Security 2011Kaspersky Internet Security 2011Kaspersky Internet Security 2011
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés