Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Internet Security 2010 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.7 (12 szavazat)
Letöltés:6523 alkalommal
Méret:73,4MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-03-04

Leírás:

A Kaspersky Internet Security 2010 vírusirtó program teljes körű védelmet biztosít számítógépünk számára. Az anti-vírus motoron kívül beépített személyes tűzfalat, spam szűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A Kaspersky Internet Security 2010 vírusirtó az Anti-Virus változat tulajdonságain túl még az alábbiakat is képes elvégezni:

A szoftver elemzi a weboldalakat és blokkolja az esetleges kártékony, web alapú tartalmat. Ezenkívül blokkolja a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyek gyakran zavaróak, ráadásul a víruskészítők is gyakran használják őket, hogy személyes adatokat ellopó trójai programokat telepíthessenek fel a gépünkre.

A kártékony programok jelentős része megpróbálja megszerezni féltve őrzött felhasználóneveinket és jelszavainkat a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, stb. A Kaspersky Internet Security ellenőrzi és meggátolja ezen kísérleteket.

A Kaspersky Internet Security 2010 kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, melyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására.

A vírusirtó segítségével a szülők egyes oldalak feketelistára helyezésével megvédhetik gyermeküket a nem kívánt internetes tartalmak megtekintésétől. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Továbbá a szülők azt is megszabhatják, mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.


Kaspersky Internet Security 2010 képek

Kaspersky Internet Security 2010Kaspersky Internet Security 2010Kaspersky Internet Security 2010Kaspersky Internet Security 2010Kaspersky Internet Security 2010
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés