Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Internet Security 2009 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
5.0 (1 szavazat)
Letöltés:759 alkalommal
Méret:54,9MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-10

Leírás:

A Kaspersky Internet Security 2009 egy olyan vírusirtó program, amely teljes körű védelmet biztosít a számítógép számára. Az anti-vírus motoron kívül beépített személyes tűzfalat, spam szűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A Kaspersky Internet Security 2009 vírusirtó az Anti-Virus változat tulajdonságain túl még az alábbiakat is képes elvégezni:

A szoftver elemzi a weboldalakat és blokkolja az esetleges kártékony, web alapú tartalmat. Blokkolja továbbá a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyek gyakran zavaróak, ráadásul a víruskészítők is gyakran használják őket, hogy személyes adatokat ellopó trójai programokat telepíthessenek a gépünkre.

A kártékony programok jelentős része megpróbálja megszerezni a felhasználónevet és jelszót a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, stb. A Kaspersky Internet Security ellenőrzi és meggátolja ezen kísérleteket.

A Kaspersky Internet Security 2009 kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, melyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására.

A vírusirtó segítségével a szülők egyes oldalak feketelistára helyezésével megvédhetik gyermeküket a nem kívánt internetes tartalmaktól. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Továbbá a szülők megszabhatják, mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.


Kaspersky Internet Security 2009 képek

Kaspersky Internet Security 2009Kaspersky Internet Security 2009Kaspersky Internet Security 2009Kaspersky Internet Security 2009Kaspersky Internet Security 2009
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés