Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Anti-Virus 2018 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.5 (15 szavazat)
Letöltés:2120 alkalommal
Méret:148MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2017-08-03

Leírás:

A Kaspersky Anti-Virus 2018 az egyik legkedveltebb vírusirtó, amely védelmet nyújt a fenyegetések széles skálája ellen, és biztosítja az alapvető eszközöket számítógépünk védelme érdekében. A reaktív észlelési módszerek kombinációja a proaktív technológiákkal kiegyensúlyozott és hatékony biztonságot nyújtanak, továbbá a gyakori automatikus frissítések hozzájárulnak a zavartalan működéshez.

Az e-mailjeinket biztonságban tudhatjuk függetlenül attól, hogy melyik levelező programot használjuk, mert a Kaspersky Anti-Virus 2018 valósidőben vizsgálja a levél forgalmat, ezen felül beépülő modulokat és víruseltávolító eszközöket is tartalmaz a legnépszerűbb levelező programokhoz, mint például a Microsoft Outlook és Microsoft Outlook Express.

A Kaspersky Anti-Virus 2018 az összes HTTP-alapú internetes forgalmat böngészőtől függetlenül, valósidőben ellenőrzi. A kártékony programokat még azelőtt kiszűri, hogy azok megfertőzhetnék a számítógépünket, így biztonságban használhatjuk a világhálót.

A vírusirtó segítségével számítógépünk bármely területét átvizsgálhatjuk, az egyes fájloktól a meghajtókon át az eltávolítható tárolókig. Azt is választhatjuk, hogy csak a kritikus terülteket vizsgáljuk, mint például az automatikusan induló folyamatok, amelyek a vírusok, férgek és trójai programok kedvenc rejtekhelyei.

A Kaspersky Anti-Virus 2018 képes megakadályozni azt is, hogy a bűnözők hozzáférjenek adatainkhoz. A trójai és keylogger programokat arra tervezték, hogy a személyes adatokat tudomásunk és beleegyezésünk nélkül megszerezzék, és továbbítsák azt illetékteleneknek. A szoftver észleli és megsemmisíti ezeket, biztosítva, hogy az adatokhoz csak az arra jogosultak férjenek hozzá.


Kaspersky Anti-Virus 2018 képek

Kaspersky Anti-Virus 2018
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés