Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Anti-Virus 2011 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.0 (8 szavazat)
Letöltés:1103 alkalommal
Méret:106MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-09-08

Leírás:

A Kaspersky Anti-Virus 2011 az egyik legnépszerűbb vírusirtó program, amely védelmet nyújt az IT fenyegetések széles skálája ellen, és biztosítja az alapvető eszközöket a számítógép védelmére. A reaktív észlelési módszerek kombinációja a proaktív technológiákkal kiegyensúlyozott és hatékony biztonságot nyújtanak, továbbá a gyakori automatikus frissítések hozzájárulnak a zavartalan működéshez.

A postafiókunk biztonságban van függetlenül attól, hogy melyik levelező klienst használjuk, ugyanis a Kaspersky Anti-Virus 2011 valósidőben vizsgálja a levél forgalmat, ezen felül beépülő modulokat és víruseltávolító eszközöket is tartalmaz a legnépszerűbb levelező programokhoz, mint például a Microsoft Outlook és Microsoft Outlook Express.

A Kaspersky Anti-Virus 2011 az összes HTTP-alapú internetes forgalmat böngészőtől függetlenül, valósidőben figyeli. A kártékony programokat még azelőtt kiszűri, hogy azok megfertőzhetnék a számítógépünket, így biztonságban internetezhetünk, legyen az akár munka, akár szórakozás.

A szoftver segítségével a számítógép bármely területét átvizsgálhatjuk, az egyes fájloktól a meghajtókon át az eltávolítható tárolókig. Azt is választhatjuk, hogy csak a kritikus terülteket vizsgáljuk, mint például az automatikusan induló folyamatok, amelyek a vírusok, férgek és trójai programok kedvenc rejtekhelyei.

A Kaspersky Anti-Virus 2011 képes megakadályozni azt is, hogy a bűnözők hozzáférjenek adatainkhoz. A trójai és keylogger programokat arra tervezték, hogy a személyes adatokat tudomásunk és beleegyezésünk nélkül megszerezzék, és továbbítsák azt illetékteleneknek. A vírusirtó észleli és megsemmisíti ezeket a szoftvereket, biztosítva, hogy az adatokhoz csak az arra jogosultak férjenek hozzá.


Kaspersky Anti-Virus 2011 képek

Kaspersky Anti-Virus 2011
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés