Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Anti-Virus 2010 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
5.0 (6 szavazat)
Letöltés:1169 alkalommal
Méret:67,3MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-03-04

Leírás:

A Kaspersky Anti-Virus 2010 egy díjnyertes vírusirtó program, amely védelmet nyújt számítógépének a vírusokkal, trójaiakkal, kémprogramokkal, rootkit-ekkel és más kártékony programokkal szemben. A reaktív észlelési módszerek kombinációja a proaktív technológiákkal kiegyensúlyozott és hatékony biztonságot nyújtanak, továbbá a gyakori automatikus frissítések hozzájárulnak a zavartalan működéshez.

A postafiókja biztonságban van függetlenül attól, hogy melyik levelező klienst használja. A Kaspersky Anti-Virus 2010 valósidőben vizsgálja az e-mail forgalmat, ezen felül beépülő modulokat és víruseltávolító eszközöket is tartalmaz a legnépszerűbb levelező programokhoz, mint például a Microsoft Outlook és Microsoft Outlook Express.

A Kaspersky Anti-Virus 2010 az összes HTTP-alapú internetes forgalmat böngészőtől függetlenül, valósidőben figyeli. A kártékony programokat még azelőtt kiszűri, hogy azok megfertőzhetnék a számítógépét, így biztonságban internetezhetünk, legyen az akár munka, akár szórakozás.

A vírusirtó segítségével a számítógép bármely területét átvizsgálhatjuk, az egyes fájloktól a meghajtókon át az eltávolítható tárolókig. Azt is választhatjuk, hogy csak a kritikus terülteket vizsgáljuk, mint pl. az automatikusan induló folyamatok, amelyek a vírusok, férgek és trójai programok kedvenc rejtekhelyei.

A Kaspersky Anti-Virus 2010 képes megakadályozni azt is, hogy a bűnözők hozzáférjenek adatainkhoz. A trójai és keylogger programokat arra tervezték, hogy a személyes adatokat tudomásunk és beleegyezésünk nélkül megszerezzék, és továbbítsák azt illetékteleneknek. A vírusirtó észleli és megsemmisíti ezeket a szoftvereket, biztosítva, hogy az adatokhoz csak az arra jogosultak férjenek hozzá.


Kaspersky Anti-Virus 2010 képek

Kaspersky Anti-Virus 2010Kaspersky Anti-Virus 2010Kaspersky Anti-Virus 2010Kaspersky Anti-Virus 2010Kaspersky Anti-Virus 2010
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés