Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Anti-Virus 2009 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:822 alkalommal
Méret:50,7MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-09-10

Leírás:

A Kaspersky Anti-Virus 2009 egy díjnyertes vírusirtó program, amely megvédi a számítógépet a vírusoktól, trójaiaktól, kémprogramoktól, rootkit-ektől és más kártékony programoktól. A reaktív észlelési módszerek kombinációja a proaktív technológiákkal kiegyensúlyozott és hatékony biztonságot nyújtanak, valamint a gyakori automatikus frissítések a zavartalan védelemhez és nyugalomhoz járulnak hozzá.

A postafiókja biztonságban van: függetlenül attól, hogy melyik levelező programot használja, a Kaspersky Anti-Virus 2009 valósidőben vizsgálja az e-mail forgalmat. A Kaspersky Anti-Virus ezen felül beépülő modulokat és víruseltávolító eszközöket is tartalmaz a legnépszerűbb levelező programokhoz, mint például a Microsoft Outlook és Microsoft Outlook Express.

A Kaspersky Anti-Virus 2009 az összes HTTP-alapú internetes forgalmat böngészőtől függetlenül, valósidőben figyeli. A kártékony programokat még azelőtt kiszűri, mielőtt azok megfertőzhetnék a számítógépet, így biztonságban használhatjuk az internetet, legyen az munka, vagy szórakozás.

A vírusirtóval a számítógép bármely területe átvizsgálható, egyes fájloktól a meghajtókon át az eltávolítható tárolókig. Azt is választhatjuk, hogy csak a kritikus terülteket vizsgáljuk, mint pl. az automatikusan induló folyamatok, melyek a vírusok, férgek és trójai programok kedvenc célpontjai.

A Kaspersky Anti-Virus 2009 képes megakadályozni, hogy bűnözők hozzáférjenek adatainkhoz. A trójai és keylogger programokat arra tervezték, hogy a személyes adatokat tudomásunk és beleegyezésünk nélkül továbbítsák. A vírusirtó észleli és megsemmisíti ezeket a szoftvereket, biztosítva, hogy az adatokhoz csak az arra jogosultak férjenek hozzá.


Kaspersky Anti-Virus 2009 képek

Kaspersky Anti-Virus 2009Kaspersky Anti-Virus 2009Kaspersky Anti-Virus 2009Kaspersky Anti-Virus 2009Kaspersky Anti-Virus 2009
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés