Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
F-Secure Internet Security 2009 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:F-Secure
Értékelés:
5.0 (1 szavazat)
Letöltés:996 alkalommal
Méret:84,2MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-28

Leírás:

Az F-Secure Internet Security 2009 vírusirtó program komplett, könnyen használható védelmet biztosít az összes internet irányából érkező fenyegetettséggel szemben, legyen az ismert, vagy eddig még azonosítatlan. A csomag tartalmaz egy díjnyertes antivírus szoftvert, egy könnyen használható tűzfalat, egy tökélesített kémprogram eltávolítót, valamint az új fejlesztésű F-Secure DeepGuard 2.0 védelmet, amely hálózat alapú, biztonságos és a kártékony szoftvereket is azonnal felismerő komponens, az új fenyegetés észlelésétől számított 60 másodpercen belül védelmet nyújt a számítógépének. Nincs más antivírus gyártó, mely hasonló, valós idejű, az egész világra kiterjedő védelmi hálózattal rendelkezne.

Az F-Secure DeepGuard 2.0 technológia:

Az F-Secure védelmi adatközpontjai világszerte helyezkednek el, és minden egyes adatközpont fürtözött. Ez a szolgáltatás olyan gyors, hogy mindössze milliszekundumokba telik egy fájl állapotának lekérdezése a szerverről. Tény, hogy gyakran gyorsabb a helyi vizsgálat helyett a hálózaton keresztül lekérdezni egy fájl állapotát.

Ha egy új, gyanús kód felbukkan bárhol a világon, a vele először érintkező számítógépek azonnal értesítik a nagyban automatizált F-Secure biztonsági laborokat. Azonosított fenyegetés esetén a teljes védelem felállításához 60 másodperc elegendő. Ezután az összes, ezzel a technológiával rendelkező számítógép lekérdezi a hálózatot, és védetté válik. Így jelentősen lerövidül a reagálás, mert a kiküldött adatbázis frissítéseknél általában több óra is szükséges.

Gyorsabb, ahol szükséges - Gyors, könnyű telepítés, rövidebb boot idő, gyorsabb keresés és vírusmentesítés.

Védi a számítógépet a vírusoktól, férgektől, valamint az ismeretlen támadásoktól - A világhírű F-Secure laboratóriuma által automatikusan frissített vírus védelem, és a legfrissebb támadások és egyéb jövőbeli fenyegetések ellen is védő F-Secure DeepGuard technológia jóvoltából biztonságosan használhatja számítógépét.

Észleli és eltávolítja a kémprogramokat a számítógépről - Az F-Secure Internet Security hatékonyabban észleli és távolítja el a titokban telepített szoftvereket a számítógépről, biztosítva, hogy a rendszer zökkenőmentesen és kémprogramtól mentesen fusson.

Védelem a hackerekkel szemben - Biztonságban tudhatja személyes adatait a személyes tűzfal segítségével, amely megakadályozza, hogy hackerek törjenek be a számítógépre.

Meggátolja az adathalász próbálkozásokat és a levélszemét sem okozhat többé gondot - A vírusirtó program szűri a kéretlen leveleket és a személyes adatok megszerzésével próbálkozó e-maileket.

Védi a gyermekeket a nem kívánt internetes tartalomtól - Az F-Secure Internet Security biztosítja, hogy a gyermekek és a fiatalkorúak ne léphessenek olyan oldalakra, melyeken nem nekik szóló tartalom van.


F-Secure Internet Security 2009 képek

F-Secure Internet Security 2009F-Secure Internet Security 2009F-Secure Internet Security 2009F-Secure Internet Security 2009F-Secure Internet Security 2009
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés