Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
F-Secure Anti-Virus 2011 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:F-Secure
Értékelés:
4.7 (3 szavazat)
Letöltés:1049 alkalommal
Méret:53,8MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2011-01-30

Leírás:

Az F-Secure Anti-Virus 2011 vírusirtó program használatával anélkül védekezhet a vírusok ellen, hogy számítógépe lelassulna, így nyugodtan internetezhetünk, nem kell vírusfertőzéstől, kémprogramoktól, vagy más kártevőktől tartanunk.

Az F-Secure Anti-Virus 2011 átépített motorja nagyobb teljesítménnyel nyújt továbbfejlesztett védelmet a vírusok, kémprogramok, fertőzött e-mail csatolmányok és egyéb kártevők ellen. Ezenkívül a szoftverben található F-Secure DeepGuard 2.0 technológia azonnali védelmet nyújt a valós idejű védelmi hálózattal a legújabb fenyegetésekkel szemben. Így jelentősen lerövidül a reagálási idő, mert a kiküldött adatbázis frissítéseknél általában több óra is szükséges.

A vírusirtó automatikus frissítései és a továbbfejlesztett cloud alapú számítási technológia biztosítja a leggyorsabb védelmet az új fenyegetésekkel szemben. Az elvégzett számos használhatósági felmérés segített az új felhasználói élmény kialakításában, amely új normát állít fel a biztonságos számítógép használat területén. A rendszer az összes problémát automatikusan kezeli, felhasználói beavatkozás nélkül, csak egy értesítést kapunk, hogy biztonságosan folytathatjuk teendőinket.

Az F-Secure Anti-Virus 2011 főbb funkciói:

Egyszerű telepítés és használat

A vírusok, kémprogramok és egyéb kártevők valós idejű blokkolása

Azonnali védelem az új fenyegetésekkel szemben (DeepGuard 2.0)


F-Secure Anti-Virus 2011 képek

F-Secure Anti-Virus 2011
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés