Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
F-Secure Anti-Virus 2009 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:F-Secure
Értékelés:
5.0 (1 szavazat)
Letöltés:1312 alkalommal
Méret:84,2MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-28

Leírás:

Az F-Secure Anti-Virus 2009 vírusirtó szoftver használatával félelem nélkül, nyugodtan használhatjuk a gépünket, nyithatunk meg bármilyen e-mail csatolmányt, vírusfertőzéstől, kémprogramtól, vagy hogy átvegyék a számítógép felett az uralmat, nincs mitől tartanunk. Továbbá az F-Secure DeepGuard 2.0 azonnali védelmet nyújt a valós idejű védelmi hálózattal a legújabb fenyegetésekkel szemben. Így jelentősen lerövidül a reagálási idő, mert a kiküldött adatbázis frissítéseknél általában több óra is szükséges.

Az F-Secure DeepGuard 2.0 technológia:

Az F-Secure DeepGuard 2.0 a hálózat alapú, biztonságos és kártékony szoftvereket is azonnal felismerő komponens az új fenyegetés észlelésétől számított 60 másodpercen belül védelmet nyújt a számítógépnek. Nincs más antivírus gyártó, mely hasonló, valós idejű, az egész világra kiterjedő védelmi hálózattal rendelkezne.

Gyorsabb ahol szükséges - Gyors, könnyű telepítés, rövidebb boot idő, gyorsabb keresés és vírusmentesítés.

Védi a számítógépet a vírusoktól, férgektől, valamint az ismeretlen támadásoktól - A világhírű F-Secure laboratóriuma által automatikusan frissített vírus védelem, és a legfrissebb támadások és egyéb jövőbeli fenyegetések ellen is védő F-Secure DeepGuard technológia jóvoltából biztonságosan használhatja számítógépét.

Észleli és eltávolítja a kémprogramokat a számítógépről - Az F-Secure Anti-Virus hatékonyan észleli és távolítja el a titokban telepített szoftvereket a számítógépről, biztosítva, hogy a rendszer zökkenőmentesen és kémprogramtól mentesen fusson.

A leggyorsabb védelem - A víruskitörések lereagálásával, a frissített adatbázisok kiadásának gyorsaságával az F-Secure az elsők közé tartozik a biztonsági szoftvereket gyártók között.


F-Secure Anti-Virus 2009 képek

F-Secure Anti-Virus 2009F-Secure Anti-Virus 2009F-Secure Anti-Virus 2009F-Secure Anti-Virus 2009F-Secure Anti-Virus 2009
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés