Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
KMPlayer

28455

4.5

Opera 56

59048

4.5

Skype

9351

4.3

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
F-Prot Antivirus letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:F-Prot
Értékelés:
4.0 (1 szavazat)
Letöltés:1121 alkalommal
Méret:25,2MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-11-16

Leírás:

Az F-Prot Antivirus szoftver jelenleg több mint 113000 a számítógépre veszélyt jelentő programot ismer. A kiemelkedő heurisztikus képességének köszönhetően az ismeretlen vírusok többségét is képes észlelni.

Az F-Prot Antivírus szoftver főbb egységei:

Víruskereső /OnDemand Scanner/: A víruskeresővel a számítógép teljes rendszere, fájlok, hálózati és megosztott meghajtók ellenőrizhetőek.

Valós idejű védelem /RealTime Protector/: Folyamatosan felügyeli a rendszer által használt fájlokat, és hozzáférést megtiltja, ha az állomány fertőzött, gyanús vagy egyéb veszélyt jelent a rendszer számára. A valós idejű védelem állandó védelmet nyújt és ellenőrzi a letöltött, megnyitott, másolt és módosított fájlokat.

Adatbázis frissítő /Updater/: Az F-Prot Antivírus lényeges részét alkotó modulja a vírusirtó adatbázis frissítő folyamat. Az adatbázis internetről vagy hálózati meghajtóról is letölthető.

DOS víruskereső: Az F-Prot for DOS program része az F-Prot Antivírus alkalmazásnak. Ha a Windows vírusfertőzés miatt működés képtelenné válik, akkor a rendszer tisztítása az F-Prot for DOS program segítségével még elvégezhető.


F-Prot Antivirus képek

F-Prot Antivirus
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés