Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Smart Security 4.0 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:ESET
Értékelés:
5.0 (3 szavazat)
Letöltés:1439 alkalommal
Méret:34MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-11-26

Leírás:

Az ESET Smart Security 4.0 a valóban integrált számítógépes biztonság új szemléletének első képviselője. Felhasználja az ESET NOD32 Antivirus System sebességét és pontosságát, amit a ThreatSense keresőmotor legújabb verziója garantál a személyi tűzfallal és Antispam modullal kombinálva. Az eredmény egy olyan intelligens vírusirtó program, mely állandóan figyelmeztet a számítógépünket veszélyeztető támadásokra és kártékony szoftverekre.

A víruskeresőben a ThreatSense magot az új ESET Smart Security architektúrával optimalizálták és fejlesztették tovább. Továbbra is detektálja a kémprogramokat is.

A védett számítógép és a hálózat többi számítógépe közti forgalmat felügyelő személyi tűzfal figyelemmel kíséri a végrehajtható fájlokban bekövetkezett változásokat. A HTTP és POP3 protokollokba beépülő fájlvizsgálatnak köszönhetően a felhasználók védelem alatt állnak, amikor szörföznek a világhálón, vagy letöltik e-mailjeiket. A tűzfal működési módját a felhasználók három lehetőség közül választhatják ki, ami lehet interaktív, automatikus, vagy szabály alapú.

A Microsoft Outlook, Outlook Express és Windows Mail levelezőprogramokba integrálódó levélszemét-szűrők többféle technikát támogatnak. Valamennyi beérkező e-mailt 0 és 100 közti értékkel minősíti, és ennek megfelelően helyezi a kéretlen üzenetek mappájába, vagy a felhasználó által létrehozott tetszőleges mappába. A Smart Security a beérkező üzeneteket párhuzamosan is tudja ellenőrizni.

A Smart Security 4.0 újdonságai:

Optimalizálás hordozható számítógépekre

Önvédelmi technológia

Helyreállító CD

Játékos üzemmód

Beépített rendszerfelügyelet

Külső adathordozók letiltása

A tűzfal tanuló üzemmódja

Továbbfejlesztett levélszemét-szűrő


A vírusirtó további tulajdonságai:

Fut az összes korszerű Microsoft Windows rendszer 32 és 64 bites változatán (2000/XP/Vista).

Moduljai együttműködnek és adatokat adnak át egymásnak, így igen alacsony erőforrásigény mellett biztosít maximális védelmet.

Integrált víruskereső motorja kiemelkedően jó proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozókkal szemben is.

A Smart Security vírus- és kémprogram védelme a fájlrendszer mellett, a memóriát és az elektronikus levelezést felügyeli, de védelmet nyújt internetes böngészés közben is.

A beépített személyi tűzfal egyéni beállítást tesz lehetővé: a hozzáértő felhasználók választhatnak az interaktív, vagy a még részletesebb szabályrendszer kialakítását lehetővé tevő házirend alapú üzemmód között.

A Smart Security levélszemét-szűrő modulja a leveleket intelligens módon, letöltés közben ellenőrzi, így kisebb mértékben befolyásolja a rendszer teljesítményét.


Rendszerkövetelmények


Smart Security 4.0 képek

Smart Security 4.0Smart Security 4.0Smart Security 4.0Smart Security 4.0Smart Security 4.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés