Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár computer
Legújabb szoftverek
AIMP

14516

4.4

Thunderbird

11068

4.8

Opera 54

58708

4.5

Pidgin

1671

4.8

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Smart Security 4.0 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:ESET
Értékelés:
5.0 (3 szavazat)
Letöltés:1349 alkalommal
Méret:34MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-11-26

Leírás:

Az ESET Smart Security 4.0 a valóban integrált számítógépes biztonság új szemléletének első képviselője. Felhasználja az ESET NOD32 Antivirus System sebességét és pontosságát, amit a ThreatSense keresőmotor legújabb verziója garantál a személyi tűzfallal és Antispam modullal kombinálva. Az eredmény egy olyan intelligens vírusirtó program, mely állandóan figyelmeztet a számítógépünket veszélyeztető támadásokra és kártékony szoftverekre.

A víruskeresőben a ThreatSense magot az új ESET Smart Security architektúrával optimalizálták és fejlesztették tovább. Továbbra is detektálja a kémprogramokat is.

A védett számítógép és a hálózat többi számítógépe közti forgalmat felügyelő személyi tűzfal figyelemmel kíséri a végrehajtható fájlokban bekövetkezett változásokat. A HTTP és POP3 protokollokba beépülő fájlvizsgálatnak köszönhetően a felhasználók védelem alatt állnak, amikor szörföznek a világhálón, vagy letöltik e-mailjeiket. A tűzfal működési módját a felhasználók három lehetőség közül választhatják ki, ami lehet interaktív, automatikus, vagy szabály alapú.

A Microsoft Outlook, Outlook Express és Windows Mail levelezőprogramokba integrálódó levélszemét-szűrők többféle technikát támogatnak. Valamennyi beérkező e-mailt 0 és 100 közti értékkel minősíti, és ennek megfelelően helyezi a kéretlen üzenetek mappájába, vagy a felhasználó által létrehozott tetszőleges mappába. A Smart Security a beérkező üzeneteket párhuzamosan is tudja ellenőrizni.

A Smart Security 4.0 újdonságai:

Optimalizálás hordozható számítógépekre

Önvédelmi technológia

Helyreállító CD

Játékos üzemmód

Beépített rendszerfelügyelet

Külső adathordozók letiltása

A tűzfal tanuló üzemmódja

Továbbfejlesztett levélszemét-szűrő


A vírusirtó további tulajdonságai:

Fut az összes korszerű Microsoft Windows rendszer 32 és 64 bites változatán (2000/XP/Vista).

Moduljai együttműködnek és adatokat adnak át egymásnak, így igen alacsony erőforrásigény mellett biztosít maximális védelmet.

Integrált víruskereső motorja kiemelkedően jó proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozókkal szemben is.

A Smart Security vírus- és kémprogram védelme a fájlrendszer mellett, a memóriát és az elektronikus levelezést felügyeli, de védelmet nyújt internetes böngészés közben is.

A beépített személyi tűzfal egyéni beállítást tesz lehetővé: a hozzáértő felhasználók választhatnak az interaktív, vagy a még részletesebb szabályrendszer kialakítását lehetővé tevő házirend alapú üzemmód között.

A Smart Security levélszemét-szűrő modulja a leveleket intelligens módon, letöltés közben ellenőrzi, így kisebb mértékben befolyásolja a rendszer teljesítményét.


Rendszerkövetelmények


Smart Security 4.0 képek

Smart Security 4.0Smart Security 4.0Smart Security 4.0Smart Security 4.0Smart Security 4.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés