Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
NOD32 4.0 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:ESET
Értékelés:
4.6 (9 szavazat)
Letöltés:2519 alkalommal
Méret:31MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-11-26

Leírás:

A NOD32 4.0 egy többszörösen díjnyertes antivírus rendszer, amely kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal, adathalász kísérletekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben rendkívül alacsony erőforrásigényének köszönhetően a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik.

A NOD32 antivírus szoftverek közös keresőmotorja más vírusirtó rendszerekkel szemben egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal. A NOD32 gyors és pontos vírusirtó program, megbízható védelmet nyújt úgy, hogy közben ne lassuljon számítógépe.

A NOD32 4.0 újdonságai:

Optimalizálás hordozható számítógépekre

Önvédelmi technológia

A SysInspector integrálása

Helyreállító CD

Játékos üzemmód

Beépített rendszerfelügyelet

A MS Windows frissítéseinek keresése

Külső adathordozók letiltása

A Mozilla Thunderbird támogatása


Az antivírus további tulajdonságai:

Fut az összes korszerű Microsoft Windows rendszer 32 és 64 bites változatán (2000/XP/Vista).

A NOD32 Antivirus a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozók ellen is.

A számítógépeket több ponton védelmezi, így védelmet nyújt e-mailezés és böngészés közben, valamint külső adathordozók beillesztésekor.


A NOD32 vírusirtó ergonomikus kezelőfelületén minden beállítási lehetőség elérhető, míg az átlagos felhasználó számára fölösleges információk rejtve maradnak. Igény szerint a szoftver átváltható Hozzáértő módba, amelyben minden beállítási lehetőség és eszköz látható. A biztonság érdekében a beállításokat jelszóval lehet védeni, ami megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést.

Az AV-Comparatives víruslaboratórium már többször is az Év Antivírusának választotta a NOD32-t, valamint a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját is ez a szoftver tartja.


NOD32 4.0 képek

NOD32 4.0NOD32 4.0NOD32 4.0NOD32 4.0NOD32 4.0
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés