Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
AVG Identity Protection 8.5 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:AVG
Értékelés:
4.5 (2 szavazat)
Letöltés:2022 alkalommal
Méret:9,68MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-31

Leírás:

Az AVG Identity Protection 8.5 egy olyan védelmi szoftver, amely a személyazonosság lopásra irányuló támadásokat akadályozza meg. A program egy új korszakot nyit meg azzal, hogy nincs szüksége frissítésekre, működése a mesterséges intelligencia alapú viselkedés elemzésen alapul, és magát a futó programok tevékenységét figyeli és akadályozza meg a támadásokat, még az ismeretleneket is.

Az AVG Identity Protection 8.5 teljesen új alapokon nyugszik, ezért nem ütközik más biztonsági programokkal. Különálló termékként gyakorlatilag bármely versenytárs biztonsági termék mellé telepíthető, így az AVG azok számára is elérhetővé válik, akik jelenleg más biztonsági terméket használnak és lefedhetik azokat a biztonsági réseket, amelyek más szoftvereket használva nyitva maradnának.

A biztonsági szoftver egyik legszembeötlőbb tulajdonsága, hogy egy átlagos számítógépen mindössze a processzoridő kevesebb, mint 1%-át veszi igénybe!


AVG Identity Protection 8.5 képek

AVG Identity Protection 8.5AVG Identity Protection 8.5AVG Identity Protection 8.5AVG Identity Protection 8.5AVG Identity Protection 8.5
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés