Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpár Webshop
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
AVG Anti-Virus + Tűzfal 8.5 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:AVG
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:2889 alkalommal
Méret:83,7MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-31

Leírás:

Az AVG Anti-Virus+Tűzfal 8.5 vírusirtó program a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok ellen. A vírusirtó ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára. A szoftvert könnyű telepíteni, és különösebb számítástechnikai szaktudás nélkül is egyszerű használni.

A vírusirtó szoftver legfontosabb tulajdonságai

Valós időben ellenőrzi fájljait, elektronikus leveleit és azonnali üzeneteit, hogy azok tartalmaznak-e valamilyen veszélyes kódot, vírust, kémprogramot vagy más rosszindulatú alkalmazást.

A legfrissebb kutatási eredményeken alapuló levélszemét (SPAM) szűrő modulnak köszönhetően kiszűrheti a kéretlen kereskedelmi leveleket és védekezhet az adatlopások (phishing) ellen.

A szabadalmaztatott Web Védelmi modul megvédi a honlapokon keresztül terjedő fertőzések ellen.

Az Anti-Rootkit modul felderíti a rejtőzködő folyamatokat.

Elrejti számítógépét az Interneten a számítógépes kalózok fürkésző tekintete elől.

Maximális biztonság

— rendelkezik a legnagyobb biztonsági minősítő intézetek tanúsításaival, mint a VB100%, ICSA, és a West Coast Labs Checkmark

Ingyenes nagy sebességű frissítések

— a licenc teljes érvényességi ideje alatt automatikusan megkapja a legújabb vírus adatbázis és programfrissítéseket.

Többnyelvű támogatás, mindössze egyetlen csomagban

— nem kell bajlódnia a megfelelő nyelvű verzió kiválasztásával. Bármely rendelkezésre álló nyelv szabadon használható.

Ingyenes, heti 7x24 órás technikai támogatás elektronikus levélben


A vírusirtó előnyei:

100% Vírus felismerési hatékonyság az AVG keresőmotorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az "in the wild" (vadon élő vírusok) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljes körű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.

Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellen. Az AVG Anti-Malware a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló kifinomult védelmet biztosít a kém és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyűnaplózók és sok más az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. A program az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni.

Fájlműveletek védelme. Az AVG hatékony Állandó Védelme megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja, vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.

Teljes körű felügyelet a hálózati kapcsolatok felett. Az AVG Tűzfala folyamatosan figyeli a számítógépe és a külvilág között zajló adatforgalmat. Elfogja a nemkívánatos adatcsomagokat és megakadályozza, hogy bizalmas adatait trójai támadók elküldhessék számítógépéről, valamint megvédi számítógépét a kívülről érkező hálózati támadások ellen. Az AVG Tűzfalának beállító varázslója felismeri a legismertebb alkalmazásokat és ennek megfelelően automatikusan beállítja magát. Az automatikus beállításokat Ön bármikor felülbírálhatja, és saját beállításokat készíthet.

Teljes körű levelezés védelem. Az AVG Személyes E-mail vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet, és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!

E-mail szemét (SPAM) és adatlopás (phishing) védelem. Az AVG minden beérkezett levelet megvizsgál a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló szűrőjével. A SPAM szűrő adatbázisa percről-percre bővül, így páratlan hatékonysággal védekezhet a levélszemét és adatlopásra irányuló támadások ellen.

Rugalmas és intelligens keresés. Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájl típusokat és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is.

Fenyegetések automatikus kezelése. Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.

Hatékony időzítő rendszer. Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.

Biztonságos azonnali üzenetek. Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét.


AVG Anti-Virus + Tűzfal 8.5 képek

AVG Anti-Virus + Tűzfal 8.5AVG Anti-Virus + Tűzfal 8.5AVG Anti-Virus + Tűzfal 8.5AVG Anti-Virus + Tűzfal 8.5AVG Anti-Virus + Tűzfal 8.5
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés