Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
AVG Anti-Virus 8.5 letöltés
Kategória:BiztonságVírusirtók
Gyártó:AVG
Értékelés:
4.5 (2 szavazat)
Letöltés:1537 alkalommal
Méret:80,4MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-31

Leírás:

Az AVG Anti-Virus 8.5 vírusirtó program lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok ellen. A vírusirtó ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára. A szoftvert könnyű telepíteni, és különösebb számítástechnikai szaktudás nélkül is egyszerű használni. Átfogó védelmet nyújt a rosszindulatú programok fenyegetései ellen. Az AVG Anti-Virus 8.5 tartalmazza az AVG Technologies szabadalmaztatott Web védelmi megoldásait, amely eddig ismeretlen szintű védelmet nyújt az Internet böngészése során.

A vírusirtó szoftver legfontosabb tulajdonságai

Valós idejű vírus védelmet nyújt asztali és hordozható számítógépein tárolt állományai és azonnali üzenetküldő alkalmazásai számára.

Maximális biztonság

— rendelkezik a legnagyobb biztonsági minősítő intézetek tanúsításaival, mint a VB100%, ICSA, és a West Coast Labs Checkmark

Ingyenes nagy sebességű frissítések

— a licenc teljes érvényességi ideje alatt automatikusan megkapja a legújabb vírus adatbázis és programfrissítéseket.

Több nyelvtámogatás, mindössze egyetlen csomagban

— nem kell bajlódnia a megfelelő nyelvű verzió kiválasztásával. Bármely rendelkezésre álló nyelv szabadon használható.

Ingyenes, heti 7x24 órás technikai támogatás elektronikus levélben


A vírusirtó előnyei

100% vírus felismerési hatékonyság az AVG keresőmotorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az "in the wild" (vadon élő vírusok) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljes körű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.

Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellen. Az AVG Anti-Malware a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló kifinomult védelmet biztosít a kém és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyű naplózók és sok más az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. A program az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni.

Fájlműveletek védelme. Az AVG hatékony Állandó Védelme megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.

Teljes körű levelezés védelem. Az AVG Személyes E-mail vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!

Rugalmas és intelligens keresés

— Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájl típusokat és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is.

Fenyegetések automatikus kezelése

— Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.

Hatékony időzítő rendszer

— Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.

Biztonságos azonnali üzenetek

— Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét.


AVG Anti-Virus 8.5 képek

AVG Anti-Virus 8.5AVG Anti-Virus 8.5AVG Anti-Virus 8.5AVG Anti-Virus 8.5AVG Anti-Virus 8.5
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés