Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Sunbelt Személyi Tűzfal letöltés
Kategória:BiztonságTűzfalak
Gyártó:Sunbelt Software
Értékelés:
3.0 (3 szavazat)
Letöltés:1269 alkalommal
Méret:5,72MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-31

Leírás:

A Sunbelt Személyi Tűzfal egyedülálló HIPS és IDS behatolás megelőző rendszereivel és fejlett viselkedés-elemzőjével minden vírusirtót és kémprogram-eltávolítót jól kiegészít, hatékonyan véd az adatlopások és az új károkozók ellen, míg a felhasználó számára teljes felügyeletet biztosít a számítógépén futó alkalmazások viselkedése felett.

A Személyi Tűzfal főbb funkciói:

Fejlett HIPS behatolás védelmi rendszer

Reklámszűrés a gyorsabb internetezéshez

Felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelület

Védelem az adatlopások ellen

Windows Vista kompatibilis tűzfal


Egyedülálló védelmi rétegek

A saját fejlesztésű Host Intrusion Prevention System (HIPS) olyan gyakori puffer-túlcsordulásos és kód-beillesztéses támadások kivédésére hivatott, amelyek lehetővé tették az elmúlt évek legnagyobb féregvírus-járványait. A különböző hálózati szoftverek sebezhetőségeit kihasználó biztonsági rések mindig komoly fenyegetést jelentenek, ezért az ezek elleni védelem kiemelkedő fontosságú.

A hálózati behatolás-megelőző (NIPS, IDS) a gyakori hacker-támadások ellen nyújt megbízható védelmet. A behatolási kísérleteket egy automatikusan karbantartott támadási minta adatbázis alapján azonosítja a tűzfal, amely segítségével könnyen megakadályozza a távoli támadók hozzáférését a számítógéphez.

Az alkalmazások viselkedés-alapú blokkolásával a nem kívánatos programokat még azok futtatása előtt elfoghatjuk. Segítségével alkalmazásonként megakadályozható más folyamatok indítása, futtatható fájlok módosítása vagy az alkalmazás kéretlen megváltozásának (potenciális fertőzésének) felismerése.


Sunbelt Személyi Tűzfal képek

Sunbelt Személyi TűzfalSunbelt Személyi TűzfalSunbelt Személyi TűzfalSunbelt Személyi TűzfalSunbelt Személyi Tűzfal
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés