Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Outpost Firewall Pro letöltés
Kategória:BiztonságTűzfalak
Gyártó:Agnitum
Értékelés:
4.5 (15 szavazat)
Letöltés:2219 alkalommal
Méret:42,9MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2015-12-10

Leírás:

Az Outpost Firewall Pro tűzfal magas szintű, összetett védelmi fegyvertárral rendelkezik a gépeket veszélyeztető külső támadások kivédésére, valamint adatlopás, szolgáltatás-lebénítás, titoksértés, a trójai behatolók és a kémprogramok ellen is védelmet nyújt. Az Outpost Firewall Pro szoftver előnyei:

Védelem kémprogramok és a személyes adatok kiszivárgása ellen - Az új kémprogram-védelmi modul biztosít arról, hogy a rendszerre kémprogramok ne jussanak be, ne aktiválódjanak, illetve ne továbbítsanak információkat rólunk. A "Bizalmas adatok védelme" funkció az Ön által különösen fontosnak tartott személyes adatok (pl.: jelszavak, bankkártya számok) óvatlan kiszivárgását akadályozza meg.

Legyen tisztában vele, mi folyik a háttérben - Az Outpost "Hálózati tevékenység" monitora minden egyes kapcsolatot nyomon követ úgy, hogy azok mindenkor gyorsan és tisztán átláthatók. Nem engedélyezett kapcsolat kezdeményezésekor pedig azonnal részletes információkkal jelez, hogy Ön a megfelelő döntést meg tudja hozni az új kommunikáció engedélyezésére vagy blokkolására.

Automatikus, intelligens védelem betörési támadások ellen - A speciális, mindenre felkészített "Támadásészlelés" modul a gépet érhető támadásokat folyamatosan frissített betörési típusok adatbázisa, valamit rendkívül fejlett támadásészlelő motorja alapján nagy hatékonysággal védi ki.

Tartsa felügyelet alatt az alkalmazások kommunikációit - A beépített Összetevő-ellenőrzés, Rejtetett folyamatok, és Nyitott folyamatok ellenőrzése révén minden egyes alkalmazás hálózati tevékenysége a kívánt viselkedés szerint szabályozható. Az alkalmazások számára előírható, mely címekhez milyen portokon keresztül kommunikálhatnak - ha ezt egyáltalán megtehetik. A kémprogramok nem tudnak hazaszólni egy Outpost védte gépről.

Értse meg az aktuális fenyegetést - Az Outpost Firewall Pro tűzfalba épített "Outpost Tanácsadó" minden egyes riasztáskor segítséget nyújt a megfelelő döntés meghozásához. Így Ön biztonságos döntéseket hozhat, ugyanakkor egyre többet megtanulhat a tűzfalak működéséről.


Outpost Firewall Pro képek

Outpost Firewall Pro
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés