Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
Maxthon

5910

4.6

CCleaner

20796

4.4

Miranda IM

1243

4.8

Opera 40

55745

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Outpost Firewall Pro letöltés
Kategória:BiztonságTűzfalak
Gyártó:Agnitum
Értékelés:
4.6 (14 szavazat)
Letöltés:1625 alkalommal
Méret:42,9MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2015-12-10

Leírás:

Az Outpost Firewall Pro tűzfal magas szintű, összetett védelmi fegyvertárral rendelkezik a gépeket veszélyeztető külső támadások kivédésére, valamint adatlopás, szolgáltatás-lebénítás, titoksértés, a trójai behatolók és a kémprogramok ellen is védelmet nyújt. Az Outpost Firewall Pro szoftver előnyei:

Védelem kémprogramok és a személyes adatok kiszivárgása ellen - Az új kémprogram-védelmi modul biztosít arról, hogy a rendszerre kémprogramok ne jussanak be, ne aktiválódjanak, illetve ne továbbítsanak információkat rólunk. A "Bizalmas adatok védelme" funkció az Ön által különösen fontosnak tartott személyes adatok (pl.: jelszavak, bankkártya számok) óvatlan kiszivárgását akadályozza meg.

Legyen tisztában vele, mi folyik a háttérben - Az Outpost "Hálózati tevékenység" monitora minden egyes kapcsolatot nyomon követ úgy, hogy azok mindenkor gyorsan és tisztán átláthatók. Nem engedélyezett kapcsolat kezdeményezésekor pedig azonnal részletes információkkal jelez, hogy Ön a megfelelő döntést meg tudja hozni az új kommunikáció engedélyezésére vagy blokkolására.

Automatikus, intelligens védelem betörési támadások ellen - A speciális, mindenre felkészített "Támadásészlelés" modul a gépet érhető támadásokat folyamatosan frissített betörési típusok adatbázisa, valamit rendkívül fejlett támadásészlelő motorja alapján nagy hatékonysággal védi ki.

Tartsa felügyelet alatt az alkalmazások kommunikációit - A beépített Összetevő-ellenőrzés, Rejtetett folyamatok, és Nyitott folyamatok ellenőrzése révén minden egyes alkalmazás hálózati tevékenysége a kívánt viselkedés szerint szabályozható. Az alkalmazások számára előírható, mely címekhez milyen portokon keresztül kommunikálhatnak - ha ezt egyáltalán megtehetik. A kémprogramok nem tudnak hazaszólni egy Outpost védte gépről.

Értse meg az aktuális fenyegetést - Az Outpost Firewall Pro tűzfalba épített "Outpost Tanácsadó" minden egyes riasztáskor segítséget nyújt a megfelelő döntés meghozásához. Így Ön biztonságos döntéseket hozhat, ugyanakkor egyre többet megtanulhat a tűzfalak működéséről.


Outpost Firewall Pro képek

Outpost Firewall Pro
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés