Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
Maxthon

5931

4.6

CCleaner

20844

4.4

Miranda IM

1247

4.8

Opera 40

55766

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Mobile Security letöltés
Kategória:BiztonságMobil vírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.5 (4 szavazat)
Letöltés:2995 alkalommal
Méret:1,01MB
Platform:WindowsSymbian
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-04-04

Leírás:

A Kaspersky Mobile Security egy mobil vírusirtó program, amely megoldja azokat a problémákat is, amelyekkel inkább nem szeretnénk foglalkozni. A szoftver telepítésével az okostelefon és a rajtuk tárolt adatok a számítógépünkkel megegyező biztonsági szintet érnek el. A vírusirtó védelmi funkciók széles skáláját nyújtja, védelmezi a telefont az elvesztéssel és az ellopással járó veszélyekkel szemben, valamint távol tartja a személyes adatainktól a kíváncsi szemeket és az online bűnözőket.

Lopásgátló funkciók – a Kaspersky Mobile Security megelőzi, hogy a felhasználó adatai rossz kezekbe kerüljenek, függetlenül attól, hogy a telefont ellopták vagy esetleg elveszett:

SMS-Block

– Ha az okostelefonunk elveszett, vagy ellopták, a készülék távoli blokkolásával megelőzhetjük, hogy személyes adataink rossz kezekbe kerüljenek . Mindössze egy SMS-t szükséges küldeni egy előre meghatározott kóddal a telefonra. A blokkolás feloldásához csak az általunk ismert kódot kell begépelni.

SMS-Find

– Az SMS Find funkcióval megtalálhatja telefonját. Egy SMS-t kell küldenie a megadott jelszóval az elveszett készülékre, és egy Google Maps linket kapunk (amint felépül a GPS kapcsolat)* a pontos koordinátákkal. Ha megtudjuk hol van a telefon, megbizonyosodhatunk, hogy ellopták vagy csak elhagytuk valahol.

SMS-Clean

– Ha megbizonyosodtunk, hogy az okostelefonunkat ellopták, és nem látunk rá esélyt, hogy visszaszerezzük, küldhetünk egy SMS-t egy előre megadott kóddal a készüléken található valamennyi adat törlésére.

SIM Watch

– Ha valaki eltávolítja a SIM kártyát a készülékből, az automatikusan letiltja magát, emellett a telefon azonnal küld egy üzenetet nekünk az új kártya számával.

Titkosítás

Válasszon ki egy mappát, ahol a titkosított fájlokat tárolni szeretné. A Kaspersky Mobil Security csak a jelszó megadása után enged hozzáférést a mappa tartalmához.


A fájlok titkosítva maradnak, még akkor is, ha valaki eltávolítja a memória kártyát és számítógépen próbál hozzáférni az adatokhoz.


A jelszó megadása után a mappa hozzáférhető marad egy bizonyos idejű felhasználói inaktivitásig, a kényelmesebb használat érdekében.


Anti-Spam

A Kaspersky Mobile Security fehér listás üzemmódban (csak az előre megadott számokról fogad hívást és üzenetet) és fekete listás módban (az összes telefonszámról fogad hívásokat és üzeneteket, kivéve a listán szereplőket) is tud működni.


Egy nem kívánt SMS, vagy hívás fogadása után a kijelzett szám egy gombnyomással a fekete listához adható.


A nem kívánt szavak, vagy szószerkezetek is fekete listázhatók, biztosítva bizonyos típusú üzenetek blokkolását.


Szülői felügyelet

A gyermek telefonjára telepítve a mobil vírusirtó blokkolhatja a hívásokat és az üzeneteket az előre megadott számokra (beleértve az emeltdíjas számokat is).


Az SMS Find funkcióval GPS-szel rendelkező telefon esetén megtudhatjuk, hol tartózkodik a gyermek.*


Online bűnözők elleni védelem

A Kaspersky Mobile Security vírusvédelmi komponense valós időben ellenőrzi a fájl aktivitást, és a teljes készüléket át tudja vizsgálni kézi indítással, vagy ütemezetten is.


A vírusvédelmi adatbázis automatikusan frissül elérhető internet kapcsolat, vagy számítógépes szinkronizáció esetén.


A termékbe beépített tűzfal ellenőrzi a hálózati forgalmat, és lezárja az esetleges biztonsági réseket. Három védelmi szint közül választhatunk: alacsony, ajánlott vagy maximális.


* ehhez a funkcióhoz GPS támogatás szükséges


Kaspersky Mobile Security képek

Kaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile Security
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés