Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Mobile Security letöltés
Kategória:BiztonságMobil vírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.2 (5 szavazat)
Letöltés:3434 alkalommal
Méret:1,01MB
Platform:WindowsSymbian
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2010-04-04

Leírás:

A Kaspersky Mobile Security egy mobil vírusirtó program, amely megoldja azokat a problémákat is, amelyekkel inkább nem szeretnénk foglalkozni. A szoftver telepítésével az okostelefon és a rajtuk tárolt adatok a számítógépünkkel megegyező biztonsági szintet érnek el. A vírusirtó védelmi funkciók széles skáláját nyújtja, védelmezi a telefont az elvesztéssel és az ellopással járó veszélyekkel szemben, valamint távol tartja a személyes adatainktól a kíváncsi szemeket és az online bűnözőket.

Lopásgátló funkciók – a Kaspersky Mobile Security megelőzi, hogy a felhasználó adatai rossz kezekbe kerüljenek, függetlenül attól, hogy a telefont ellopták vagy esetleg elveszett:

SMS-Block

– Ha az okostelefonunk elveszett, vagy ellopták, a készülék távoli blokkolásával megelőzhetjük, hogy személyes adataink rossz kezekbe kerüljenek . Mindössze egy SMS-t szükséges küldeni egy előre meghatározott kóddal a telefonra. A blokkolás feloldásához csak az általunk ismert kódot kell begépelni.

SMS-Find

– Az SMS Find funkcióval megtalálhatja telefonját. Egy SMS-t kell küldenie a megadott jelszóval az elveszett készülékre, és egy Google Maps linket kapunk (amint felépül a GPS kapcsolat)* a pontos koordinátákkal. Ha megtudjuk hol van a telefon, megbizonyosodhatunk, hogy ellopták vagy csak elhagytuk valahol.

SMS-Clean

– Ha megbizonyosodtunk, hogy az okostelefonunkat ellopták, és nem látunk rá esélyt, hogy visszaszerezzük, küldhetünk egy SMS-t egy előre megadott kóddal a készüléken található valamennyi adat törlésére.

SIM Watch

– Ha valaki eltávolítja a SIM kártyát a készülékből, az automatikusan letiltja magát, emellett a telefon azonnal küld egy üzenetet nekünk az új kártya számával.

Titkosítás

Válasszon ki egy mappát, ahol a titkosított fájlokat tárolni szeretné. A Kaspersky Mobil Security csak a jelszó megadása után enged hozzáférést a mappa tartalmához.


A fájlok titkosítva maradnak, még akkor is, ha valaki eltávolítja a memória kártyát és számítógépen próbál hozzáférni az adatokhoz.


A jelszó megadása után a mappa hozzáférhető marad egy bizonyos idejű felhasználói inaktivitásig, a kényelmesebb használat érdekében.


Anti-Spam

A Kaspersky Mobile Security fehér listás üzemmódban (csak az előre megadott számokról fogad hívást és üzenetet) és fekete listás módban (az összes telefonszámról fogad hívásokat és üzeneteket, kivéve a listán szereplőket) is tud működni.


Egy nem kívánt SMS, vagy hívás fogadása után a kijelzett szám egy gombnyomással a fekete listához adható.


A nem kívánt szavak, vagy szószerkezetek is fekete listázhatók, biztosítva bizonyos típusú üzenetek blokkolását.


Szülői felügyelet

A gyermek telefonjára telepítve a mobil vírusirtó blokkolhatja a hívásokat és az üzeneteket az előre megadott számokra (beleértve az emeltdíjas számokat is).


Az SMS Find funkcióval GPS-szel rendelkező telefon esetén megtudhatjuk, hol tartózkodik a gyermek.*


Online bűnözők elleni védelem

A Kaspersky Mobile Security vírusvédelmi komponense valós időben ellenőrzi a fájl aktivitást, és a teljes készüléket át tudja vizsgálni kézi indítással, vagy ütemezetten is.


A vírusvédelmi adatbázis automatikusan frissül elérhető internet kapcsolat, vagy számítógépes szinkronizáció esetén.


A termékbe beépített tűzfal ellenőrzi a hálózati forgalmat, és lezárja az esetleges biztonsági réseket. Három védelmi szint közül választhatunk: alacsony, ajánlott vagy maximális.


* ehhez a funkcióhoz GPS támogatás szükséges


Kaspersky Mobile Security képek

Kaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile SecurityKaspersky Mobile Security
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés