Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Kaspersky Anti-Virus Mobile letöltés
Kategória:BiztonságMobil vírusirtók
Gyártó:Kaspersky Lab
Értékelés:
4.5 (4 szavazat)
Letöltés:2527 alkalommal
Méret:829KB
Platform:WindowsSymbian
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-28

Leírás:

A Kaspersky Anti-Virus Mobile kényelmesen kezelhető, megbízható vírusirtó program az okostelefonok védelmére a kártékony behatolókkal szemben, amelyek a mobil platformot támadják. Azon felül, hogy védi a mobil eszközt a vírusoktól, férgektől és trójaiaktól, a spam leveleket is kiszűri és védi a személyes információkat. A keresés és a frissítés alapértelmezésben automatikus, de a felhasználó akár maga is ütemezheti ezen feladatokat. Az adatbázis frissítések a számítógépen keresztül is letölthetőek.

Megbízható védelem

Igény szerint indítható keresés

– A víruskeresés a mobilon bármikor elindítható. A készülék memóriájának átvizsgálása maximum néhány percet vehet időbe. Lehetőség van kizárólag a memória kártya, vagy egyes könyvtárak és fájlok vizsgálatára is. Ha fertőzött fájlt talál, akkor azt a karantén könyvtárba helyezi, vagy törli.

Ellenőrzés bejövő adatoknál

– Az összes bejövő SMS-t, MMS-t és e-mail-t automatikusan leellenőrzi a program. A termék figyeli továbbá az összes futtatható állományt, érkezzen az Bluetooth-on vagy más csatornán keresztül.

Ütemezhető víruskeresés

– Előre megadható az ideális víruskeresési időpont, (például éjszaka). A vírusirtó eltávolítja a fertőzött fájlokat, és karanténba helyezi őket. Megvan a lehetőség, hogy jelentések alapján meghozzuk a végső döntést.

Spam szűrés SMS/EMS/MMS-re

– Könnyedén adhatunk telefonszámokat a fekete listához, amelyekről spam érkezik, és ezután a program blokkolja őket. Készíthetünk megbízható feladók listát is.

Gyors és diszkrét működés

Gyors és diszkrét

– Telefonáljon, küldjön SMS-t, olvasson e-mailt és ossza meg fájljait. A Kaspersky Anti-Virus Mobile a háttérben dolgozik, és gazdaságosan használja a telefon erőforrásait. A szoftver még a lassabb telefon modelleken is jó fut.

Gyors keresés

– A teljes rendszervizsgálathoz szükséges idő 1-től 10 percig terjed, az okostelefonon levő fájlok mennyiségétől, méretétől és struktúrájától függően. Ez az egyik legjobb eredmény a piacon.

Zavartalan működés

– Alapbeállításként keresés esetén a szoftver a veszélyes fájlokat a keresés megszakítása és felhasználói beavatkozás nélkül a karanténba helyezi.

Kényelmes és egyszerű használat

Könnyű és egyszerű

– Még a kezdő okostelefon használók is könnyen tudják kezelni a Kaspersky Anti-Virus Mobile-t. A kezelőfelület felhasználóbarát és egyértelmű.

Az alkalmazás állapota

– A Kaspersky Lab logójával ellátott ikon mutatja a szoftver és a valós-idejű védelem állapotát, hasonlóan, mint az asztali számítógépeken.

Automatikus frissítések

– A Kaspersky Lab vírus laborja folyamatosan frissíti a szerverén az adatbázisokat új vírusmintákkal. A frissítések gyakoriságát a felhasználó állíthatja be, alapbeállításnál hetente egyszer történik. A frissítés történhet WAP-on, HTTP-n (GPRS, EDGE, 3G) vagy PC-n keresztűl.

A vírusirtó program megfelelő működéséhez az alábbi Symbian és Windows operációs rendszerek szükségesek:

Symbian OS 6.1, 7.0s, 8.0, 8.1 Series 60

Symbian OS 9.1, 9.2 Series 60

Symbian OS 7.0s, Series UIQ

Symbian OS 7.0s, Series 80


Windows Mobile 2003/5.0/6.0, Pocket PC


Kaspersky Anti-Virus Mobile képek

Kaspersky Anti-Virus MobileKaspersky Anti-Virus MobileKaspersky Anti-Virus Mobile
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés