Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros világítás
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Mobile Antivirus letöltés
Kategória:BiztonságMobil vírusirtók
Gyártó:ESET
Értékelés:
4.3 (6 szavazat)
Letöltés:3999 alkalommal
Méret:204,8KB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-28

Leírás:

Az ESET Mobile Antivirus a többszörösen díjnyertes NOD32 Antivirus keresési technológiájának és a már jól bevált heurisztikus vírusvédelemnek köszönhetően ideális vírusirtó program az okostelefonokat veszélyeztető vírusok, trójaiak és rootkitek ellen. Alacsony erőforrásigényének köszönhetően a telefon teljesítményének befolyásolása nélkül képes teljes körű védelmet biztosítani, a kisméretű frissítési fájloknak köszönhetően pedig alacsony marad az adatforgalom a mobilhálózatokon. Az SMS Spam-szűrő automatikusan egy külön mappába helyezi a feketelistára felvett telefonszámokról érkezett üzeneteket, így megkíméli felhasználóinkat a bosszantó szöveges üzenetektől.

A Mobile Antivirus tulajdonságai:

Heurisztikus vírusvédelem: Mesterséges intelligencián alapuló, valós idejű vírusvédelem a már létező és a még ismeretlen károkozók ellen.


Kisméretű frissítési fájlok: A kompakt, optimalizált frissítéseknek köszönhetően az ESET Mobile Antivirus naprakészen tartása nem igényel nagy adatforgalmat a mobilhálózatokon.


Automata vagy kézi indítású frissítés: Manuális vírusadatbázis-frissítés, vagy napi, heti és havi gyakoriságú automatikus frissítés.


Kézi indítású ellenőrzés: A belső és külső adathordozók ellenőrzésére egyaránt alkalmas eszköz.


Cabinet fájlok ellenőrzése: A tömörített cabinet fájlokban megbújó vírusok felderítésére használható alkalmazás.


Naplófájlok: Az elvégzett ellenőrzések statisztikái felhasználóbarát formátumban.


SMS spamszűrő: A kéretlen szöveges üzenetek ellen nyújt védelmet, azáltal, hogy a gyanús üzeneteket a levélszemét mappába helyezi.


Rendszerkövetelmények


Mobile Antivirus képek

Mobile AntivirusMobile AntivirusMobile Antivirus
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés