Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
Maxthon

5910

4.6

CCleaner

20791

4.4

Miranda IM

1243

4.8

Opera 40

55740

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Mail Security Desktop letöltés
Kategória:BiztonságLevélszemét-szűrők
Gyártó:Message Partners
Értékelés:
4.0 (1 szavazat)
Letöltés:540 alkalommal
Méret:2MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-31

Leírás:

A népszerű MPP Desktop utódja, a Mail Security Desktop spamszűrő szolgáltatás jóval több, mint egy egyszerű spamszűrő: a Mail Security kiszolgálók a piacvezető levélszemét-szűrő és antivírus szoftvereket futtatva ellenőrzik a letöltött leveleket, így a számítógépre már csak megjelölt spamek, és hatástalanított vírusok érkeznek.

A levélszemét-szűrő további előnyei:

Utolérhetetlenül pontos, sokkal jobban szűr, mint más beépített vagy különálló spamszűrők, mert a szolgáltatás több piacvezető gyártó technológiáját egyesíti.

Tanítani és karbantartani nem szükséges, a fejlesztést nyugodtan bízza ránk illetve a szűrőmotorokat szállító partnereinkre!

Valóban észrevétlen és gyors, mert a szűrés központi kiszolgálókon történik, így a számítógépet egyáltalán nem lassítja.


A Mail Security Desktop egy számítógépre feltelepítve az összes POP3 postafiók védelmét ellátja, és egyúttal kivált minden más beépített, vagy különállóan telepített spamszűrő programot.

A levélszemét-szűrő működése:

A Mail Security Desktop alapját az MPP Core spamszűrő rendszert futtató, Linux alapú kiszolgálók alkotják. Ezeken a kiszolgálókon az MPP Core rendszerbe beépítve futnak a Cloudmark Authority, a Commtouch RPD, az ESET NOD32 és a ClamAV spamszűrő és antivírus motorok, amelyek a Mail Security Desktop egyedülálló pontosságát biztosítják.

A POP3 kapcsolatokon letöltött levelek először a hazai adottságokhoz fejlesztett Mail Security tudásbázis vizsgálatán esnek át, ami nagy pontossággal ismeri a jó feladókat, ezért sokat segíthet a gyakran kiszűrt hírlevelek és regisztrációs emailek átengedésében.

A levelek ezt követően átmennek a teljes szűrési láncon, ami alapján a Mail Security Desktop jó levél, alacsony, közepes vagy magas valószínűségű spam kategóriákba sorolja a leveleket. A szoftver kezelőfelületén beállított érzékenység szerint a spamszűrő megjelöli a levelek tárgyát vagy fejlécét, és így adja át a levelezőkliensnek.

Végül a levelezőkliens a megjelölt leveleket külön mappába mozgatja, így a spamek később könnyen törölhetők, vagy átnézhetők. A Mail Security Desktop a népszerű levelezőprogramok beállítását automatikusan elvégzi, de a létrehozott szűrőszabályok tetszés szerint módosíthatóak.

A levélszemét kiszűrésének megbízhatóságát automatikus fehérlista szavatolja, ami megtanulja a jó feladókat, így a rendszeres levelezőpartnerektől minden levelet spamszűrés nélkül átenged.


Mail Security Desktop képek

Mail Security DesktopMail Security DesktopMail Security DesktopMail Security DesktopMail Security Desktop
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés