Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Mail Security Desktop letöltés
Kategória:BiztonságLevélszemét-szűrők
Gyártó:Message Partners
Értékelés:
4.5 (2 szavazat)
Letöltés:810 alkalommal
Méret:2MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-31

Leírás:

A népszerű MPP Desktop utódja, a Mail Security Desktop spamszűrő szolgáltatás jóval több, mint egy egyszerű spamszűrő: a Mail Security kiszolgálók a piacvezető levélszemét-szűrő és antivírus szoftvereket futtatva ellenőrzik a letöltött leveleket, így a számítógépre már csak megjelölt spamek, és hatástalanított vírusok érkeznek.

A levélszemét-szűrő további előnyei:

Utolérhetetlenül pontos, sokkal jobban szűr, mint más beépített vagy különálló spamszűrők, mert a szolgáltatás több piacvezető gyártó technológiáját egyesíti.

Tanítani és karbantartani nem szükséges, a fejlesztést nyugodtan bízza ránk illetve a szűrőmotorokat szállító partnereinkre!

Valóban észrevétlen és gyors, mert a szűrés központi kiszolgálókon történik, így a számítógépet egyáltalán nem lassítja.


A Mail Security Desktop egy számítógépre feltelepítve az összes POP3 postafiók védelmét ellátja, és egyúttal kivált minden más beépített, vagy különállóan telepített spamszűrő programot.

A levélszemét-szűrő működése:

A Mail Security Desktop alapját az MPP Core spamszűrő rendszert futtató, Linux alapú kiszolgálók alkotják. Ezeken a kiszolgálókon az MPP Core rendszerbe beépítve futnak a Cloudmark Authority, a Commtouch RPD, az ESET NOD32 és a ClamAV spamszűrő és antivírus motorok, amelyek a Mail Security Desktop egyedülálló pontosságát biztosítják.

A POP3 kapcsolatokon letöltött levelek először a hazai adottságokhoz fejlesztett Mail Security tudásbázis vizsgálatán esnek át, ami nagy pontossággal ismeri a jó feladókat, ezért sokat segíthet a gyakran kiszűrt hírlevelek és regisztrációs emailek átengedésében.

A levelek ezt követően átmennek a teljes szűrési láncon, ami alapján a Mail Security Desktop jó levél, alacsony, közepes vagy magas valószínűségű spam kategóriákba sorolja a leveleket. A szoftver kezelőfelületén beállított érzékenység szerint a spamszűrő megjelöli a levelek tárgyát vagy fejlécét, és így adja át a levelezőkliensnek.

Végül a levelezőkliens a megjelölt leveleket külön mappába mozgatja, így a spamek később könnyen törölhetők, vagy átnézhetők. A Mail Security Desktop a népszerű levelezőprogramok beállítását automatikusan elvégzi, de a létrehozott szűrőszabályok tetszés szerint módosíthatóak.

A levélszemét kiszűrésének megbízhatóságát automatikus fehérlista szavatolja, ami megtanulja a jó feladókat, így a rendszeres levelezőpartnerektől minden levelet spamszűrés nélkül átenged.


Mail Security Desktop képek

Mail Security DesktopMail Security DesktopMail Security DesktopMail Security DesktopMail Security Desktop
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés