Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Keékpáros táskák
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Spy Sweeper letöltés
Kategória:BiztonságKémprogram eltávolítók
Gyártó:Webroot
Értékelés:
4.5 (6 szavazat)
Letöltés:5819 alkalommal
Méret:9MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2012-09-10

Leírás:

A Webroot Spy Sweeper egy díjnyertes kémprogram-elhárító szoftver, amely folyamatosan a háttérben figyeli, és ténylegesen felderíti, majd biztonságosan eltávolítja a számítógépen található kémprogramokat és kéretlen reklámokat azok minden nyomával együtt.

A Webroot Spy Sweeper megvédi a számítógépet a kémprogramok okozta negatív következményektől, így:

az Internet kapcsolat lassulásától,

a kéretlenül felbukkanó reklámoktól,

a csökkent gépteljesítménytől,

a nem kívánatos spammeléstől,

vagy a legrosszabb esetet nézve: a személyes információk elvesztését is megakadályozza.


A valós idejű böngésző- és rendszerpajzs aktívan figyeli a rendszerbe betolakodni szándékozó kémprogramokat, és megelőzi, hogy azok bekerüljenek a rendszerbe. A böngésző pajzs megóv attól, hogy webes kereséseink átirányításra kerüljenek, hogy illetéktelenül módosítsák kedvenceink listáját, vagy a kezdőlap beállításainkat. A rendszer-pajzs megóv attól, hogy a kémprogramok feltelepítsék magukat a rendszerünkbe, védi a rendszerindításkor betöltődő programok listáját, megállítja a hamis Windows Messenger Service ablakok felbukkanását.

A kémprogram definíciós adatbázis alapján felismert kémprogramokat a Spy Sweeper azonnal karanténba helyezi. A karantén kikapcsolja a kémprogramok működését, majd lehetőséget teremt arra, hogy felülvizsgáljuk és végleg eltávolítsuk a gyanús állományokat, vagy visszaállítsuk őket, ha azok nélkülözhetetlenek a kívánt alkalmazás működéséhez.


Spy Sweeper képek

Spy Sweeper
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés