Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
CounterSpy 3 letöltés
Kategória:BiztonságKémprogram eltávolítók
Gyártó:Sunbelt Software
Értékelés:
0.0 (0 szavazat)
Letöltés:2080 alkalommal
Méret:11,7MB
Platform:Windows
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2009-08-31

Leírás:

A teljesen újratervezett CounterSpy 3 kémprogram-eltávolító szoftver jobb, mint valaha: a sokszoros teszt győztes kémprogram védelem egyedülálló méretű károkozó adatbázisával és a világméretű ThreatNet hálózat felhasználóinak összefogásával a legjobb elérhető trójai- és kémprogram-védelmet nyújtja.

A CounterSpy 3 szoftver főbb jellemzői:

Villámgyors kémprogram kereső – A CounterSpy kémprogram-eltávolító keresési sebessége vezető a biztonsági szoftverek között, Gyorskeresés üzemmódban mindössze néhány perc alatt átnézi a számítógépet.

Utolérhetetlen méretű kémprogram adatbázis – A CounterSpy sokmilliós kémprogram adatbázisa naponta 30-60.000 új károkozóval bővül.

Napi 3-4 frissítés – A CounterSpy kémprogram-eltávolító adatbázis frissítései másodpercek alatt történnek meg.

FirstScan rootkit-eltávolító technológia – A rootkit-eltávolító technológia segítségével a Windows betöltődése előtt, a Windows rendszerhívások megkerülésével képes a károkozók eltávolítására.

Felhasználóbarát kezelőfelület – A kémprogram-eltávolító kezelése nagyon egyszerű, mindennapos használata során észrevétlen, automatikus védelmet biztosít.

Állandó Aktív Védelem – A folyamatosan működő Aktív Védelem nem csak a károkozók elindulását gátolja meg, de a kéretlen rendszermódosítások, például a böngésző kezdőlapjának eltérítése ellen is véd.

Hasznos biztonsági kiegészítők – A CounterSpy kémprogram-eltávolító segít a fájlok biztonságos megsemmisítésében, az előzmények törlésében és a rejtett rendszerbeállítások megtekintésében.


CounterSpy 3 képek

CounterSpy 3CounterSpy 3CounterSpy 3CounterSpy 3
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés