Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák
Audition CS6 letöltés
Kategória:AudioAudio szerkesztők
Gyártó:Adobe
Értékelés:
4.0 (6 szavazat)
Letöltés:4321 alkalommal
Méret:225MB
Platform:WindowsMac OS X
Licenc:Próbaverzió
Frissítve:2012-07-18

Leírás:

Az Adobe Audition CS6 segítségével akár 128 csatornát kombinálhatunk, szerkeszthetünk egyedi hangfájlokat, készíthetünk loop-okat. Több, mint 45 DSP effektus, szűrő és audioretusáló eszköz segíti munkánkat.

Az Adobe Audition könnyen használható, mégis mesteri szinten készíthető vele zene, rádióműsor, mix, vagy bármely más hanganyag. A szoftver tökéletes társa az Adobe Premiere Pro, az Adobe After Effects és az Adobe Encore DVD, amelyekkel együtt kiváló minőségben készíthetünk filmet, videót vagy DVD-t.

Az Adobe Creative Suite 4 szoftvercsomag bejelentése után az Adobe Audition hangszerkesztő alkalmazás többé már nincs a CS4 videós termékcsaládban; a szoftver helyét az egyszerűbb, átláthatóbb kezelőfelülettel rendelkező, kifejezetten videós szakembereknek készített Adobe Soundbooth CS4 veszi át. (A professzionális rádiósoknak és tévéseknek szánt Audition ezentúl csak önálló alkalmazásként lesz elérhető.)

Az Adobe Audition szoftvert azoknak ajánljuk, akik mesterien szeretnének hangokat és zenéket mixelni, szerkeszteni bármilyen célra. Az Adobe Audition a hangstúdiók, zenestúdiók, rádiók, digitális TV-társaságok tökéletes munkatársa.


Audition CS6 képek

Audition CS6
Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés